Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Varastotyöntekijä

 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00057036
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Naantali

Suomen Viljava Oy on Suomen suurin viljan ja agribulk -raaka-aineiden käsittelyyn, varastointiin ja tuotantoon erikoistunut palveluyritys, jonka juuret ulottuvat Suomen itsenäisyyden alkuvuosiin. Tarjoamme varastointi- ja käsittelypalveluja sekä kotimaan markkinoilla että vienti-, tuonti- ja transit-kaupassa toimiville yrityksille. Yrityksen omistaa Suomen valtio.

Viljavalla on 19 toimipistettä 16 paikkakunnalla kattavasti eri puolilla Suomea. Varastojemme kautta kulkee lähes puolet maamme kauppaan tulevasta viljasta. Naantalissa, Raumalla, Helsingissä, Loviisassa ja Kotkassa sijaitsevien satamavarastojemme kautta kulkee suurin osa Suomen vienti- ja tuontiviljoista. Satamavarastoissamme varastoidaan lähes puolet ja käsitellään kaksi kolmasosaa Viljavan kokonaisvolyymeista.

Viljavan sisämaan varastot palvelevat kotimaan teollisuutta sekä toimivat ensisijaisina varastoina huoltovarmuusviljalle. Taso- ja siilovarastomme soveltuvat hyvin myös monipuolisesti kappale- ja irtotuotteiden varastointiin. Viljavalla on kansallinen velvoite osaltaan turvata kotimaisen elintarvikeketjun toiminta poikkeusoloissa.


VARASTOTYÖNTEKIJÄ

Etsimme Suomen Viljava Oy:lle monipuolisia sekä mielenkiintoisia haasteita sisällään pitävään työhön reipasta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Naantalin satamassa.

Varastotyöntekijän toimenkuva on hyvin monipuolinen sisältäen töitä niin prosessiohjauksesta, valvomotyöskentelystä, viljakuljetusten asiakaspalvelusta ja tarvittaessa myös kunnossapidosta. Vaihtelevat tehtävät pitävät sisällään myös laboratoriossa työskentelemistä ja laivan kannella urakoimista. Tehtävä edellyttää henkilöltä oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisutaitoa. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja työpäivät voivat venyä myös iltaan asti laivan lastauksessa. Työturvallisuus on kaikessa toiminnassa ykkösprioriteetilla.

Toivomme sinulta:
- kokemusta prosessiohjauksesta ja valvomotyöstä
- töitä tehdään päivävuorossa, mutta työ edellyttää valmiutta ajoittaiseen vuorotyöhön sekä joustavuutta, sillä töitä voi satunnaisesti olla iltaisin ja viikonloppuisin.
- kiinnostusta koneita ja laitteita kohtaan
- kekseliäisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
- kokemus kunnossapidosta tai erilaisista konepajan ja metallialan tehtävistä katsotaan eduksi
- kykyä työskennellä korkealla (työtehtäviä tehdään siilostoissa ja laivan lastaimella, joissa liikutaan korkealla kulkutasoilla).

Työkokemus kunnossapito- tai asennustyöstä tai elintarvikealalta on eduksi.

Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen. Naantalissa sinua odottaa monipuoliset työtehtävät sekä mukava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Seppo 040 635 7833 tai seppo.turunen@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten jätä hakemuksesi pikaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Katso myös nämä työpaikat