Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Varastotyöntekijä, FinVector Oy

  • Työpaikan tunniste
    TS-FI-9EF9812B-230B-439D-9E43-EFA1623A9DCC
  • Sopimus
    Vakituinen
  • Sijainti
    Kuopio

FINVECTOR_logo_Official.jpg

Etsitkö vakituista työsuhdetta ja haluat lähteä luomaan urapolkuasi FinVectorille, biolääketeollisuuden kasvuorganisaatioon? Hienoa! Uusi merkittävä lääketehdas Finport on valmistumassa Kuopioon ja haemme nyt varastotyöntekijää (Warehouse Operator) materiaalinhallinta -tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Liity rohkeasti mukaan osaksi tarinaa, missä työlläsi on suurempi merkitys kaikille ja kaikkialle!


Työtehtävä

Varastotyöntekijänä toimit osana 13 hengen tiimiä ja olet tärkeässä asemassa mahdollistamassa tuotannon tiimien sujuvaa toimintaa ja sitä kautta varmistamassa tuotteen laatua ja potilasturvallisuutta. Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu yleiset varastonhallinnan tehtävät, kuten tavaroiden vastaanotto, tarkastus, hyllytys, keräilytoiminnot ja materiaalien toimitus tuotantoon materiaalinsiirtolaitteita hyödyntäen. Lisäksi hoidat näyte- ja materiaalilähetyksiä. Työssäsi noudatat tarkkoja työohjeita, jotka tukevat sinua työarjessasi.

Työt alkavat 3.6.2024 perehdytysjaksolla. Perehdytysjakson jälkeen työ on arkisin tehtävää päivävuoroa, mutta sinulla on myös mahdollisuus ajoittaisiin viikonloppuvuoroihin näin halutessasi. Työtä tehdään lähtökohtaisesti ma-pe liukuvalla työajalla klo 7-17 välillä, työaika on 37,5h/vko. Tulevaisuudessa tuotannon kasvaessa edellyttää työ valmiutta työskennellä 2-vuorossa (aamu/ilta).

 

Mitä odotamme hakijalta

👉Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta varastopuolelta

👉Asennetta ja kiinnostusta toimia tarkassa, hyvin strukturoidussa työympäristössä, missä jokaisella työvaiheella on erittäin tärkeä merkitys lääkkeen valmistusprosessissa.

👉 Pystyt vaivattomasti ymmärtämään englanninkieliset työohjeet ja kommunikoit myös suullisesti englannin kielellä.

👉 Kykyä toimia niin itsenäisesti, kuin tiimissäkin sekä innostunutta asennetta toiminnan kehittämiseen

 

Tilanteet työpäivän aikana saattavat muuttua yllättäen, joten tehtävä edellyttää myös kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässäsi käytät erilaisia materiaalinsiirtolaitteita, joten kokemus trukilla tai sähkötrukilla työskentelystä katsotaan eduksesi. Lisäksi kokemus lääke- tai elintarviketeollisuudesta, tuotannonohjaus- ja varastonhallintajärjestelmien käytöstä sekä puhdastilatyöskentelystä tai GMP:n tuntemisesta luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä - tulet saamaan erittäin kattavan perehdytyksen tehtäviisi!

Tärkeintä kuitenkin on asenteesi, etsimme reipasta ja huippua tiimikaveria! FinVectorilla organisaatiokielenä on englanti, joten tehtävä edellyttää rohkeutta ja kykyä käyttää englantia työkielenä, sillä osa työkavereistasi on englanninkielisiä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on ennakkoluuloton ja reipas suhtautuminen työntekoon, olet tiimipelaaja, haluat sitoutua ja oppia uutta.
 

Mitä FinVector tarjoaa sinulle

Vakituisen työsuhteen organisaatiossa, missä työlläsi on aidosti merkitystä ihmisten terveyden kannalta ja missä jokaisen työpanosta arvostetaan. Kaikessa tekemisessä korostuu korkea osaaminen, laatu, tiimityö ja läpinäkyvyys. Kansainvälisessä organisaatiossa sinulla on hienot mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä työssäsi. Tiimissäsi sinua odottavat leppoisat, hyvällä huumorilla höystetyt työkaverit!

Palkkauksessa sovelletaan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Mahtavien työkavereiden ja merkityksellisen työn lisäksi saat kattavat henkilöstöetuudet, kuten:  

👉 laaja työterveyshuolto 

👉 ePassi-etuudet

👉 ilmainen pysäköinti

👉 pääset mukaan bonusmalliin


Tietoa hakuprosessista ja valinnasta

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta pikimmiten 27.5.2024 mennessä ja kerro meille miksi juuri sinä olisit sopivin henkilö tehtävään. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Adecco Finland vastaa rekrytointiprosessista. Työllistyt suoraan yhteistyökumppanimme FinVectorin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. 

📩 Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Heidi Hämäläinen heidi.hamalainen@adecco.fi.  
 

FinVector Oy

FinVector is an internationally renowned biopharmaceutical company that manufactures viral-based gene therapy products. We believe in delivering to market innovative medicines and therapies, which bring renewed hope, purpose, and a true sense of belonging to individuals battling major illnesses. Our state-of-the-art manufacturing facility is located in the beautiful and thriving science and technology area of Savilahti in Kuopio, Finland. Our vibrant and multinational working community consists of hundreds of professionals representing nearly 50 different nationalities, fostering a diverse and collaborative environment. FinVector is a subsidiary of Ferring Ventures S/A.

Learn more: www.finvector.com

Instagram: @finvectorians - https://www.instagram.com/finvectorians

LinkedIn: FinVector Oy - https://linkedin.com/company/finvector/

 

 

                                          Kiitos hakemuksestasi! ⭐

Arbeidsoppgaver
{Resbonsibillity}

Kvalifikasjoner
{Qualification}

Utdanningsretning
{Education}

Personlige egenskaper
{Personality}

Språk
{Language}

Vi tilbyr
{ApplicableCondition}

Andre opplystninger
{TravelAmount}

Kontaktinfo
{ContactInfo}

Katso myös nämä työpaikat