Announcement bar for clients

Varaosamyyjä, Finnmeko Oy

Uusi
  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00053525
  • Sopimus
    Määräaikainen

Finnmeko Oy toimii Pirkanmaan alueella Mekonomen myymälänä ja aluetukkuna. Finnmeko Oy on kotimainen yritys, joka on perustettu vuonna 2020 ja yrityksen aluetukku ja myymälä toimii keskeisellä paikalla Tampereella. Haluamme vastata tämän päivän varaosa ja autotarvike haasteeseen unohtamatta korjaamolaitteita ja työkaluja. Visiomme on luoda alan parasta palvelua asiakkaillemme. Laaja tuotevalikoima ja hyvä saatavuus takaavat asiakkaille yhden varaosakumppanin. Pidämme huolen, että hintamme ovat aina kilpailukykyisiä.

Haluatko kehittyä varaosamyynnin ammattilaiseksi tai olet jo mahdollisesti sellainen? Mikäli näin on niin kannattaa jatkaa lukemista.
Haemme Finnmeko Oy:n Pirkkalan toimipisteeseen VARAOSAMYYJÄÄ.

Työssä pääset palvelemaan BtoB-asiakkaita asiantuntevalla otteella. Työt tehdään ammattitaidolla, asiakkaan aikataulu ja tarpeet huomioiden. Käytät apunasi AutoFutur- toiminnanohjausjärjestelmää, josta toivomme sinulla olevan kokemusta.

Edellytämme sinulta positiivista asiakaspalveluasennetta ja hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Olet myös joustava ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jonka pakka ei leviä kovimmankaan paineen alla. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Kyseessä päivätyö, jossa työaika sijoittuu arkisin klo 8-17 välille. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän varaosamaailmasta, jossa tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli haluat osaksi huikeaa porukkaa, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2023. Työ alkaa oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Miia Backman, miia.backman@adecco.fi, 040 351 6787.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022