Announcement bar for clients

Urheiluvälinevuokraamon työntekijä Leville

Uusi
 • Kategoria
  Asiakaspalvelu
 • Työpaikan tunniste
  00055948
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Sirkka

Haluatko vaihtelua tai irtioton arkeen? Haluatko kokea lumisen talven hiihtokeskuksen sykkeessä? Tule osaksi pientä ja tehokasta tiimiä, Lapin upeat maisemat sekä loistava työporukka kuuluvat diiliin!

Etsimme työntekijöitä Levillä sijaitsevaan urheiluvälinevuokraamoon sekä urheilukauppaan talvikaudelle 2023-2024.

TYÖTEHTÄVÄ

Työssäsi vuokraat urheiluvälineitä, myyt harrastusvälineitä ja tekstiilejä sekä koulutamme sinut tekemään paljon muutakin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana ja kestää sesongin loppuun huhti-toukokuulle 2024 saakka. Tarjolla on osa-aikaisia sekä täysimääräisiä tehtäviä.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme huikean mahdollisuuden viettää talvikuukaudet Lapissa. Levillä on monipuoliset mahdollisuudet talviurheiluun ja henkilökunta nauttii eduista, joista muut saavat haaveilla.

Majoitusta emme valitettavasti järjestä, mutta tarjoamme hyvät kontaktit sen löytämiseen.

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on asenne kohdillaan ja halu tehdä töitä. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön. Asenne ratkaisee!

Kielitaito on plussaa, ainakin englannin suullinen osaaminen on iso etu Levin kansainvälisessä hiihtokeskuksessa.

Vuokraamon työyhteisö tekee töitä suurella sydämellä ja samaa toivomme sinulta. Vapaa-aika on omaasi ja silloin emme häiritse töillä. Töissä ollaan kuitenkin virtaa täynnä.

OTA YHTEYTTÄ

Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi 15.10. mennessä Adeccon sivuilla www.adecco.fi. Muista liittää hakemukseen CV:si. Hyödynnämme hakuprosessissa yksisuuntaista videohaastattelua, joten seuraa sähköpostiasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Kati Mäkinen, p. 040 138 8669.

Kiitos hakemuksestasi!

Katso myös nämä työpaikat