Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Työntömastotrukin kuljettaja

Uusi
 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00058112
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Hämeenlinna

Etsimme asiakkaillemme työntömastotrukin kuljettajaa logistiikkakeskukseen Hämeenlinnaan.

Työtä on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavalla sopimuksella. Vuoroja tarjolla kokoaikaisemmin kesän yli ja sen jälkeen tarvittaessa, kuitenkin lähes täysipäiväisesti
Työtä tehdään ma-pe klo 6-16 välillä.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia varaston tehtäviä, kuitenkin pääosin työntömastotrukilla tehtävää työtä.
Palkka minimissään 16,09€/tunti (0-3v. kokemuksella)

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Vaatimuksena aiempi kokemus työntömastotrukin käytöstä. Ratkaisevin tekijä työntömastotrukinajokokemuksen lisäksi on kuitenkin reipas ja innokas asenne työntekoon! Olet kuitenkin täysi-ikäinen, motivoitunut ja tarkka työntekijä. Arvostamme myös työteliästä asennetta, ja pitkäjänteistä otetta työelämään.
Työkielenä tässä tehtävässä on suomen kieli.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme www.adecco.fi kautta.
Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon Linda Törmä numerosta 040 677 2794. Tsemppiä hakuun!

Katso myös nämä työpaikat