Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Työntekijöitä rengassesonkiin Lapin Kumi Oy:lle

 • Kategoria
  Muut
 • Työpaikan tunniste
  00057039
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Haemme reippaita ja motivoituneita työntekijöitä Jyväskylään Lapin Kumi Oy:lle rengassesonkiin keväälle 2024!

Työssä toimit aktiivisesti osana rengasasentajatiimiä ja työtehtäviisi kuuluvat ajoneuvojen renkaiden vaihto sekä varastotyöt. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja kestävät viidestä seitsemään viikkoa. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on noin klo 8-17.

Rengasasentajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Mikäli toiveenasi on löytää pidempikestoinen työ, niin Adecco tarjoaa rengassesongin jälkeen muitakin työmahdollisuuksia.

Toivomme, että olet tunnollinen, ahkera ja pystyt tekemään työtä ripeästi nopeatempoisessa työympäristössä. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa.

Aiempaa työkokemusta rengasasentajana ei vaadita ja työhön perehdytetään ennen sesongin alkua. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tai koulutus ajoneuvojen parissa tai kokemus tuotanto- tai varastotöistä.

Mitä tarjoamme:

-Adeccon Earn & Learn -koulutuspiste-edun
-Tuntuvan alennuksen vuosi- ja puolivuosijäsenyyksistä Fitness 24/7-kuntosalille
-Alennuksia Jyväskylän paikallisissa yrityksissä

YRITYKSESTÄ LAPIN KUMI OY

Lapin Kumi Oy Suomen suurin yksityinen rengaspalveluita tarjoava perheyritys. Lapin Kumi Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti yli 70-vuoden ammattitaidoilla keskittyen renkaisiin, vanteisiin ja erilaisiin renkaiden huoltotöihin. Lapin Kumi Oy työllistää yli 190 vakituista rengasalan ammattilaista ympäri Suomen panostaen vahvasti ympäristöystävällisyyteen toiminnassaan, tuotteissaan ja toimitiloissaan. Tutustu lisää:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EJeVLDAiZVA&feature=emb_title
tai osoitteessa www.lapinkumi.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 3.3.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Janika Pasanen, Adecco puh. 040 185 1999, sähköposti: janika.pasanen@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
Adecco, Jyväskylä, rengasasentaja, rengassesonki, Lapin Kumi

Katso myös nämä työpaikat