Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Työntekijöitä rengassesonkiin Euromasterille

 • Kategoria
  Muut
 • Työpaikan tunniste
  00057040
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja työntekijöitä Euromasterille rengassesonkiin keväälle 2024!

Työtehtäviisi Euromasterilla kuuluvat autojen renkaiden vaihto, renkaiden pesu sekä varastotyöt. Työssä toimit aktiivisesti osana muuta tiimiä. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja kestävät viidestä seitsemään viikkoa. Työtä tehdään päivävuorossa ja työaika on noin klo 8-17.

Rengasasentajana työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Mikäli toiveenasi on löytää pidempikestoinen työ, niin Adecco tarjoaa rengassesongin jälkeen muitakin työmahdollisuuksia.

Toivomme, että olet tunnollinen, ahkera ja pystyt tekemään työtä ripeästi nopeatempoisessa työympäristössä. Työ on ajoittain fyysisesti raskasta, joten toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa.

Aiempaa työkokemusta rengasasentajana ei vaadita ja työhön perehdytetään ennen sesongin alkua. Eduksesi katsotaan kuitenkin aikaisempi kokemus ajoneuvojen parissa esimerkiksi koulutuksen, työkokemuksen tai harrastusten kautta.

Mitä tarjoamme:

-Adeccon Earn & Learn -koulutuspiste-edun
-Tuntuvan alennuksen vuosi- ja puolivuosijäsenyyksistä Fitness 24/7-kuntosalille
-Alennuksia Jyväskylän paikallisissa yrityksissä

YRITYKSESTÄ SUOMEN EUROMASTER OY

Euromaster on Euroopan suurin rengasliikeketju ja kuuluu ranskalaiseen Michelin-konserniin. Euromaster palvelee asiakkaitaan paikallisella tasolla ja huomioi heidän henkilökohtaiset rengas- ja autonhuollontarpeensa. Euromasterilla on runsaat 4,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta eri puolella Eurooppaa. Vuosikymmenten kokemus rengasalalla näkyy Euromasterin toiminnassa ja Euromaster onkin Euroopan johtava rengasasiantuntija.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 3.3.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Janika Pasanen, Adecco puh. 040 185 1999, sähköposti: janika.pasanen@adecco.fi
Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
Adecco, Jyväskylä, rengasasentaja, rengassesonki, Euromaster, Suomen Euromaster Oy

Katso myös nämä työpaikat