Announcement bar for clients

Tutkimusinsinööri

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053151
  • Sopimus
    Vakituinen

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä aggregaateissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme hammaspyöriä, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 800.

Etsimme asiakkaallemme Agco Powerille Tampereen Hervantaan TUTKIMUSINSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tutkimusinsinöörinä tulet osaksi ammattitaitoista vaihtoehtoisten, uusiutuvien polttoaineiden ja sähköistyksen tutkimustiimiä. Työssäsi tutkit polttokennojärjestelmiä ja tuet tiimiä tulevaisuuden voimalähteiden mobiiliratkaisukonseptitutkimuksessa. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään laajaa teoreettista tietoasi käytännössä, sillä parhaat ideat siirretään koneisiin ja saat tehdä työssäsi testausta voimayksiköiden tai ajoneuvojen prototyypeillä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tekninen koulutus (esim. Diplomi-insinööri) Olet opiskellut esimerkiksi energiatekniikkaa, automaatiotekniikkaa, polttomoottoritekniikkaa, fysiikkaa tai kemiaa. Olet tehnyt tutkimusta esimerkiksi yliopistolla tai olet muuten kiinnostunut tutkimuksesta. Katsomme edukseksesi aiemman kokemuksen polttokennoista tai polttomoottoreista. Tehtävässä eduksi katsotaan myös kokemus liikkuvista koneista. Etsimämme henkilö on loistava tiimipelaaja, joka innostuu uuden kehittämisestä ja testauksesta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä. Pääset kehittämään uutta ja näkemään kehityksesi tulokset ja testaamaan työsi tuloksia käytännössä. Olemme osaavien, motivoituneiden ja kehitysintoisten työpaikka. Agco Powerilla huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista, työajan joustavuudesta ja kattavista työterveyspalveluista.

Haluatko olla osa asiantuntijatiimiämme? Haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 29.01.2023 mennessä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Voit olla yhteydessä Adeccolla hakua hoitavaan konsulttiin: Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022