Announcement bar for clients

Tuotantotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052453
  • Sopimus
    Määräaikainen

Moikka! Haluatko nähdä, miten tuotteita valmistetaan ja oppia tuotantotyön ammattilaiseksi? Pidätkö kenties tarkkuutta vaativasta tai käsillä tehtävästä työskentelemisestä?

Olit sitten muun alan osaaja, tuotannosta kiinnostunut tai jo tuotantotyöstä kokemusta kerryttänyt hakija, etsin sinua!

Haen asiakkaallemme Vantaalle reippaita tuotantotyöntekijöitä muovi-/paperituotantoon mielenkiintoisten tuotteiden pariin. Työtehtäviisi kuuluu tuotannon eri työvaiheet, kuten tuotteiden esivalmistelu, tuotantokoneiden käyttö, tuotteiden viimeistely sekä jatkuva laadunvalvonta. Osa työstä tehdään puhdastilassa.

Olet vahvoilla haussa, jos teknistä taustaa tai aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä jo löytyy. Tämä ei kuitenkaan ole vaatimus työlle, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on, että olet innokas oppimaan uutta, omaat hyvän keskittymiskyvyn ja kykenet tehdä tarkkuutta vaativaa työtä. Vaatimuksena tehtävään on täysi-ikäisyys, suomen kielen taito, virheetön näkökyky sekä valmius kolmivuorotyöhön.

Tarjolla on kokoaikainen työ 40h/ vko ja mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen kannustavaan työympäristöön merkityksellisten tuotteiden parissa. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä. Voit lähettää hakemuksen osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi sähköpostitse tai puhelimitse.
veikko.salmi@adecco.fi, +35840 354 4809.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022