Announcement bar for clients

Tuotantotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00049135
  • Sopimus
    Määräaikainen

Hei sinä tuotantotyöstä innostuva hakija! Etsimme asiakkaallemme reippaita ja täsmällisiä tuotantotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tässä tehtävässä pääset käsiksi tuotannon eri vaiheisiin tuotteissa, jotka ovat kaikille tuttuja. Työtehtäviisi voivat kuulua tuotannon eri työvaiheet kuten, tuotteiden erilaiset esivalmistelun työvaiheet, koneiden käyttö, tuotteiden viimeistely sekä tuotannon jokaisessa vaiheessa tapahtuva laaduntarkistus. Nämä vaativat sinulta tarkkuutta ja kykyä noudattaa laatustandardeja. Osa työstä tehdään puhdastilassa.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen tuotantotyöstä tai alan opinnoista. Työtehtäviin saat kuitenkin kattavan perehdytyksen, ja tärkeintä onkin halu oppia uutta, reipas asenne tuotantotyötä kohtaan sekä kyky kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Työ on seisomatyötä, mutta ei fyysisesti raskasta. Pärjäät työssä hyvin, jos olet tunnollinen, täsmällinen, sosiaalinen ja reippaasti toimeen tarttuva. Edellytämme hakijoilta suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä ja virheetöntä värinäköä.

Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Työaika on kokoaikainen, 40 h/vko. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen mukaan.

Olisiko tässä sinulle seuraava tuotantotyö? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydettyä. Voit lähettää hakemuksen osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Veikko Salmi sähköpostitse tai puhelimitse.
veikko.salmi@adecco.fi, +35840 354 4809.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022