Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Tuotantotyöntekijä, Thales DIS Finland Oy

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00056411
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Sytytkö rutiineista sekä itsenäisestä työskentelystä? Kiinnostaako rutiininomainen työ tuotannossa mielenkiintoisten ja vastuullisten tuotteiden parissa? Miltä kuulostaisi tehdä tuotantotyötä, jossa työt eivät seuraa vapaa-ajallesi?

Asiakasyrityksemme Thales DIS Finland Oy etsii reippaaseen joukkoonsa lisää tarkkoja ja reippaita tuotantotyöntekijöitä Adeccon kautta Vantaan Martinlaaksoon.

Mitä työsi pitäisi sisällään?

Tässä työssä pääset näkemään tuotannon eri vaiheet. Työtehtäviisi voi kuulua tuotteiden erilaiset esivalmistelun työvaiheet, koneiden käyttö, tuotteiden viimeistely sekä tuotannon jokaisessa vaiheessa tapahtuva laaduntarkistus. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä työpisteessä ja työtehtävään on selkeät ohjeistukset. Moniosaaminen on toki pidempiaikainen tavoite, mutta askel kerrallaan. Thalesilla sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi talon sisällä. Thales on saanut kiitosta hyvästä työilmapiiristä, joten sinua on vastassa tulevassa työpaikassasi huipputyöyhteisö.

Menestyäksesi tässä työssä, sinulla tulee olla:
- vahvaa rutiininsietokykyä sekä mekaanista ajattelua
- nopea kyky sisäistää uusia asioita
- innokas asenne
- tarkkuutta ja kykyä noudattaa laatustandardeja

Eduksi katsomme, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta tuotantotöistä tai teknistä taustaa.

Muutama vaatimus meillä on. Edellytämme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä ja virheetöntä värinäköä. Lisäksi hakijoilta tarkistetaan luottotiedot ja rikosrekisteri. Työllistyminen vaatii nuhteetonta taustaa; tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät ainakin vuoden 2024 kesään saakka. Tarvetta on myös pidempiaikaisille tekijöille. Kyseessä on kokoaikainen työ, jota tehdään kolmessa vuorossa (aamu, ilta ja yö), joten tärkeänä kriteerinä työhön on valmius kolmivuorotyöhön. Tietyt vuoromallit sisältävät myös viikonlopulle osuvia vuoroja, joten työskentely viikonloppuisin ei saisi olla este - ko. säännölliset vuoromallit toki tuovat mukanaan myös vapaapäiviä arkipäiville ja viikonlopuille. Palkka määrittyy media- ja painoalan työehtosopimuksen sekä kokemuksen mukaan ja kuukausipalkka on noin 2000-2200€ sekä vuoro- ja viikonloppulisät. Tähän päälle maksetaan vielä tuotantolisä. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta työtä tehdään pääsääntöisesti seisten.

Mahtavaa, jos kiinnostus tehtävää kohtaan heräsi!

Haethan sitä Adeccon sivujen kautta ja liitä mukaan CV:si. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Lehtinen, sanna.lehtinen@adecco.fi

Mikä Thales DIS Finland?

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin. Tässä siis loistava mahdollisuus päästä työskentelemään uniikkiin tuotantoympäristöön paremman, luotettavamman ja turvallisemman tulevaisuuden edistämiseksi.

Katso myös nämä työpaikat