Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Tuotannon operaattori 2-vuorotyöhön

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00056300
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Löytyykö sinulta kokemusta tuotantokoneiden käytöstä ja haluaisit nyt päästä kehittymään uudenlaisessa työympäristössä? Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita ja oma-aloitteisia tekijöitä Vantaan Tuupakkaan.

Työtehtäviisi voi kuulua teknisempää tekemistä tuotantokoneiden kanssa, jossa vaihdat kuluvia osia, pidät koneen toimintaa silmällä ja varmistat tuotteiden korkean laadun. Toisella osastolla pääset ajamaan sähkötrukkia ja pakkaamaan tuotteita vaihtelevin menetelmin. Kaikessa tekemisessä tiimistä riippumatta on tärkeää jatkuva laadunvalvonta sekä ohjeiden noudattaminen. Kyseessä on seisomatyö ja tehtävät ovat paikoitellen fyysisesti kuormittavia.

Hakijoilta edellytämme sujuvaa suomen taitoa, nuhteetonta taustaa sekä rutiininsietokykyä. Valituille työntekijöille teetämme suppean turvallisuusselvityksen sekä luottotietotarkistuksen. Eduksi hakemuksessasi katsomme kokemuksen vastaavista töistä, esimerkiksi tuotannon tai varaston tehtävistä. Mekaaniset kädentaidot koneiden kanssa tai esimerkiksi autojen tai mopojen kautta auttavat onnistumaan työssä, samoin kokemus trukeista. Oma-aloitteinen ja tarkka työote ovat olennaisessa osassa tehtävässä menestyäksesi.

Palkkaa maksamme teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan ja perehdytysjakson jälkeen nouset seuraavaan palkkaryhmään sekä pääset tulospalkkion piiriin. Työpaikka tarjoaa siistit ja viihtyisät taukotilat, kahvit ja teet sekä parkkipaikan omalla autolla kulkeville. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, arkisin klo 6-22 välillä, kokoaikaisesti 40h/vko. Työ alkaa sovitusti mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla arviolta kesään 2024 saakka.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään ensisijaisesti etäyhteyksin Teamsilla. Lähetämme haastattelukutsuja jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi saman tien nettisivuillamme, muista liittää mukaan ajantasainen ansioluettelosi ja mielellään myös tiivis hakukirje. Tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Hakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä HR-konsulttiin: Jenny Karjalainen, jenny.karjalainen@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat