Announcement bar for clients

Töitä asiakaspalveluun pääkaupunkiseudulle

  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00046533
  • Sopimus
    Määräaikainen

Asiakaspalvelijaksi? Asiakasneuvojaksi? Palveluneuvojaksi?

Haemme jatkuvasti asiakasyrityksillemme oma-aloitteisia, reippaita ja positiivisella asenteella varustettuja asiakaspalvelijoita eri pituisiin tehtäviin ympäri pääkaupunkiseutua. Sinulta voi löytyä taustaltasi aiempaa asiakaspalvelukokemusta tai voit vasta olla asiakaspalvelun nouseva tähti, joka vasta aloittelee uraansa.

Asiakaspalvelutyö saattaa sisältää esimerkiksi puhelin- ja/tai sähköpostitse tapahtuvan asiakaspalvelun työtehtäviä tai perinteistä kasvotusten tapahtuvaa asiakaspalvelua. Työtehtävät suoritetaan lähtökohtaisesti asiakasyrityksen tiloissa, mutta osa tehtävistä voi sisältää myös etätyömahdollisuuden.

Voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai kausiluonteisesti. Työn kesto vaihtelee määräaikaisista työsuhteista toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työsopimus solmitaan joko Adeccon tai asiakasyrityksen kanssa.

Jos olet kiinnostunut, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Kerrothan hakemuksessasi millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut ja millä alueella olisit kiinnostunut työskentelemään.

Katso myös nämä työpaikat