Announcement bar for clients

Toimistoassistentti Borealis Polymersille

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00054072
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa tehtävässä osana assistenttien tiimiä? Etsimme asiakkaallemme Borealis Polymers Oy:lle aktiivista ja motivoitunutta assistenttia Porvoon Kilpilahteen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksen ja vuosikymmenten kokemuksen avulla Borealis tarjoaa keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Borealis uudistuu ja luouutta kestävämpää tulevaisuutta varten: Borealis vauhdittaa siirtymistä kiertotalouteen ja laajentaa maantieteellistä ulottuvuuttaan perustanaan sitoumus turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen. www.borealisgroup.com / www.borealiseverminds.com / careers.borealisgroup.com

Tehtävässä työskentelet osana pientä mutta sitäkin innostavampaa assistenttien tiimiä. Tiimi palvelee yhdessä useampaa eri osastoa ja tuotantolaitosta. Monipuolinen työnkuva sisältää hallinnollisia tehtäviä kuten agendojen laatimista, tilaisuuksien järjestämistä, tarviketilauksia, matkalaskujen tekoa ym. Näiden lisäksi työtehtäviin kuuluu muun muassa sisäistä viestintää ja työprosessien kehittämistä, osasto-ohjeiden hallinnointia ja päivittämistä.

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi, tradenomi) sekä käytännön työkokemusta hallinnollisesta assistentin työstä liiketoimintaympäristössä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kykyä priorisoida sekalaista työtehtävien listaa sekä organisoida omaa työtäsi itseohjautuvasti. Tehtävässä tarvitset luonnollisesti myös hyviä IT-taitoja (MS Office, SAP) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Assistentin roolissa työskentelet useiden eri sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta palvelualttiutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä rohkeutta lähestyä erilaisia tilanteita. Avoin mieli ja halu kehittää olemassa olevia toimintatapoja ovat paitsi tervetulleita, jopa toivottavia ominaisuuksia. Huumorintajukaan ei ole pahitteeksi! Borealiksella työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, joten odotamme huolellista ja vastuullista työotetta jokaiselta. Jos tunnistat näistä ominaisuuksista itsestäsi, tulet varmasti viihtymään!

Olisiko tässä juuri sinulle kiinnostava paikka? Jos vastasit kyllä, haethan paikkaa mahdollisimman pian ohessa olevasta hakulinkistä, emme huomioi sähköpostitse toimitettuja hakemuksia. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Rekrytointia Adeccolla hoitaa Jonne Perola p. 040-154 8101 / jonne.perola@adecco.fi. Kysymyksiin tehtävästä vastaa myös Borealisin Marjo Väänänen sähköpostitse marjo.vaananen@borealisgroup.com. Työsopimus solmitaan Adecco Finlandin kanssa ja työtehtävä alkaa sopimuksen mukaisesti sopivan henkilön löydyttyä.

Katso myös nämä työpaikat