Announcement bar for clients

Töihin erikoistavarakauppaan

Uusi
  • Kategoria
    Vähittäiskauppa
  • Työpaikan tunniste
    00052310
  • Sopimus
    Määräaikainen

Kiinnostaako joustava keikkatyö erikoistavarakaupan alalla? Haemme nyt asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä ja hyllyttäjiä.

Meillä on töitä niin työuransa alussa oleville kuin kokeneemmillekin osaajille. Sovit kaupan alan keikkatyöhön, jos sinulla on intoa työskennellä vaihtelevissa kohteissa ja koet, että asiakaspalvelu on sinun juttusi.

Keikkatöitä on tarjolla useilla asiakkaillamme Uudenmaan alueella.

Työt sijoittuvat yleisimmin aikavälille 6-22.

Kassamyyjän tehtäviin kuuluu mm. kassanhoitaminen ja asiakaspalvelu. Hyllyttäjän tehtäviin kuuluu mm. tuotteiden hyllyttäminen, kuormien purku, asiakaspalvelu sekä tuotteiden esillepanoon liittyvät tehtävät myymälöissä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa. Myyjän tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Aiempaa taustaa kaupan alan työtehtävistä ei vaadita. Mahdollinen kokemus asiakaspalvelusta tai kaupan alalta katsotaan kuitenkin eduksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa sähköpostitse Sini Hippinen, sini.hippinen@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022