Announcement bar for clients

Terminaalityöntekijä lentorahtiin

 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00055906
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Etsimme työntekijöitä asiakasyrityksellemme lentokentän läheisyydessä sijaitsevaan terminaaliin Vantaalla. Työ sisältää kansainvälisen lentorahdin käsittelyä. Työpäivääsi kuuluu enimmäkseen pakettien lajittelu ja skannaus eri jakelukanavia varten. Kuitenkin muitakin työtehtäviä saattaa tulla vastaan kuten esimerkiksi, pakettien vastaanottoa, lentokonttien purkamista.

Edellytämme työntekijöiltä nuhteetonta taustaa, koska työnantaja vaatii läpäistyn suppean turvallisuusselvityksen. Työn aloituksessa käydään läpi kattava perehdytys, jossa osana on turvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Turvallisuuskoulutuksilla voit saada luvan päästä työskentelemään jopa lentokoneiden läheisyyteen.

Työpaikalla noudatetaan huolinta-alan työehtosopimusta, jossa palkkaus on alkaen 15,85€/h + lisät. HUOM! Työtä on tarjolla vain aamuvuorossa alkaen klo. 6.00 ja päättyen noin klo. 10.00. Paitsi jokainen maanantain vuoro alkaa klo. 01.00 aamuyöllä. Eli täysipäivästä työtä ei ole tarjolla. Mutta esimerkiksi koulujen tai muiden omien menojen ohelle tämä on loistava vaihtoehto. Trukinajotaito ja aikaisempi kokemus varasto-/terminaalityöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Työssä käytetään skannereita ja tietokoneohjelmistoja, jotka ovat tarkkuutta vaativia.

Työ on nopeatempoista ja vaatii tiettyä asennetta. Työkielenä toimii suomi, joten sitä on osattava puhetasolla. Jos sinulla heräsi kysyttävää, voit olla konsulttiimme yhteydessä arno.tatti@adecco.fi. Tai jätä suoraan hakemuksesi, niin palaamme asiaan hakuprosessin yhteydessä.

Katso myös nämä työpaikat