Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Teollisuuspuhdistajia Sotkamoon

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00057607
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Kajaani

Haemme C-kortillisia kuorma-autonkuljettajia teollisuuspuhdistukseen Sotkamoon

Työhön kuuluvat kaivosalueen erilaiset teollisuuspuhdistustyötehtävät, kuten tuotantolaitosten tilat sekä maansiirtokoneet. Työtä tehdään erilaisilla suurtehoimureilla ja korkeapainepesureilla. Pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.00 -15.30 välillä. Ajoittain työ voi vaatia joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät aluksi lokakuun 2024 loppuun saakka.

Etsimme reipasasenteista työntekijää, joka on joustava, motivoitunut, omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, hyvän fyysisen kunnon ja C-ajokortin. Työturvallisuus on Sinulle tärkeää ja haluat oppia uutta sekä kehittyä työssäsi. Työ edellyttää tekijältään luonnetta sekä halua tehdä fyysisesti raskasta työtä. Työssäsi et saa pelätä korkeita ja ahtaita paikkoja, etkä kavahtaa likaista työtä.

Katsomme eduksi alalle soveltuvan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Työturvakortti on myös eduksi, mutta ei välttämätön. Työ edellyttää kiitettävää suomen kielen osaamista.

TARJOAMME SINULLE:
- luotettavan työnantajan
- kannustavan palkkauksen
- mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta asiakasyrityksessämme

JÄTÄ HAKEMUS:
Vastaanotamme ja käsittelemme hakemukset järjestelmämme kautta. Hakemukseen pääset oheisen linkin kautta. Lisäämällä ansioluettelon hakemukseesi, nopeutat hakemuksesi käsittelyä.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccolta:
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / sanna.kovalainen@adecco.fi

Heli Keränen p. 050 44444 65 / heli.keranen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat