Announcement bar for clients

Tekninen varastotyöntekijä, Orimattila

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00053047
  • Sopimus
    Vakituinen

Asiakkaamme, HydraSpecma Oy tarjoaa kokonaisvaltaista osaamista, palvelua ja käyttövarmuutta hydrauliikka-, pneumatiikka ja voitelujärjestelmätuotteissa. Suomessa HydraSpecma Oy valmistaa vuosittain noin 400.000 letku-, putki- tai ns. hybridiasennelmaa työllistäen näin noin 100 alan osaajaa. HydraSpecma Oy:llä on maailmalla lukuisia valmistusyksiköitä niin Euroopassa kuin Aasiassa ja Yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikassa. Lisätietoja yrityksestä saat: http://www.hydraspecma.com/

Hei sinä tekniikasta kiinnostunut varastotyöntekijä!

Kuvailetko itseäsi esimerkiksi seuraavilla sanoilla: vastuuntuntoinen, luotettava, oma-aloitteinen ja tekniikasta kiinnostunut? Jos vastasit kyllä, niin ole hyvä ja jatka lukemista!

Asiakkaamme HydraSpecma Oy etsii kaltaistasi henkilöä Orimattilaan hydrauliikkakoneiden varasto- ja kokoonpanotehtäviin.

HydraSpecman varasto- ja kokoonpanotyöntekijänä et kyllästymään pääse. Tässä tehtävässä työnkuvasi on varsin monipuolinen ja annamme mielellämme vastuuta alan osaajalle, joka sen ansaitsee. Työsi keskiössä on hydrauliikkakoneiden varastotoiminnot, josta toivomme perehdytyksesi jälkeen itsenäisesti ottavan koppia. Varastotoiminnot kattavat laajasti prosessin kaikki vaiheet aina tavaran vastaanotosta, niiden hyllytykseen ja keräilyyn sekä lopulta tuotteiden lähetyskuntoon saattamiseen.

Osallistut työssäsi erityisesti myös tuotteiden kokoonpanotyöhön, johon kuuluvat esimerkiksi hydraulimoottoreiden, pumppujen sekä hydraulikoneikoiden kokoonpanoa. Olethan hankkinut kokemusta teknisestä tekemisestä esimerkiksi autojen tai mopojen kautta vapaa-ajallasi, tai työkokemuksen muodossa! Perustason ymmärrys ja etenkin kiinnostus konetekniikkaa kohtaan ovatkin tehtävän onnistumisen kannalta erittäin suotavia. Työ tehdään tiimihenkisesti, joten innostuneen asenteen lisäksi hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot ovat sinulla luonnostaan.

Onnistut tehtävässä loistavasti, kun sinulla on:

- Aikaisempaa työkokemusta varasto- ja/tai kokoonpanotehtävistä.

- Alalle sopiva ammatillinen peruskoulutus tai vahva kiinnostus koneiden ja laitteiden sielunelämään esim. harrastusten kautta.

- Tunnet alan toiminnanohjausjärjestelmiä (esim. Jeeves), eikä sinulla mene sormi suuhun uusienkaan järjestelmien/ohjelmien oppimisessa.

- Hydrauliikan tai vastaavan alan tuotteiden tuntemuksen ja/tai 3D suunnitteluohjelman osaamisen (esim. SolidWorks) katsomme eduksesi.

- Voimassa oleva työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksesi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälisen hydrauliikka-alan suunnannäyttäjän menestystarinaa. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen ja valitun työntekijän kesken. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö, alkaen mahdollisimman pian. Toimipiste sijaitsee HydraSpecman Orimattilan tuotantolaitoksella, osoitteessa Messinkitie 12, 16300 Orimattila.

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Anna meidän pian kuulla sinusta ja lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa https://www.adecco.fi. Liitä hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on su 12.2.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Jenny Karjalainen, jenny.karjalainen@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat