Announcement bar for clients

Tekninen myyjä Tampereelle

Uusi
  • Kategoria
    IT-myynti, IT-johto ja -asiantuntijat
  • Työpaikan tunniste
    00053531
  • Sopimus
    Vakituinen

Pirkanmaan pienkone center on toiminut Tampereen Nekalassa vuodesta 2007 lähtien. Tarjoamme laatutuotteita metsän, puutarhan ja kiinteistön hoitoon. Autamme sopivan koneen valinnassa, tarkistamme ja kokoamme ne aina käyttövalmiiksi. Huoltopalvelumme varmistaa, että koneet ja laitteet pysyvät kunnossa koko niiden elinkaaren ajan. Toimimme usean maahantuojan valtuuttamana huolto- ja varaosapisteenä. Valikoimastamme löytyy myös käytettyjä laitteita.

Teknisen myyjämme siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Pirkanmaan pienkone centerille
TEKNISTÄ MYYJÄÄ vastaamaan pienkoneiden varaosa- ja konemyynnistä.

Teknisenä myyjänä vastuullasi on pääsääntöisesi myymälässämme Nekalassa tapahtuva kone- ja varaosamyynti. Toimit läheisesti sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden parissa ja myyt heille tuotteitamme. Teknisenä myyjänä vastaat omalta osaltasi kannattavien ja uskollisten asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Rakennat aktiivisesti asiakassuhteita ja osaat tarjota asiakkaillemme uusia työvälineitä. Päivittäisiin tehtäviisi saattaa kuulua myös huollettujen pienkoneiden toimitus yritysasiakkaillemme.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta/ myynnistä. Olet positiivinen, oppimishaluinen ja energinen tekijä, joka hahmottaa hyvin kokonaisuuksia. Työkoneet ovat sinulle jo ennestään tuttuja. Olet esimerkiksi työskennellyt aiemmin huoltotehtävissä tai muuten käyttänyt työkoneita.
Meillä sinua odottaa tiivis ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa halutaan tehdä työt hyvin ja motivoituneesti. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja talossamme on myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Etsimme nyt pitkäaikaista Teknistä myyjää osaksi hyvää porukkaa!

Haluatko olla osa ammattitaitoista pienkonekaupan tiimiä? Oletko energinen, positiivinen tekijä? Tule meille tekniseksi myyjäksi!

Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9-15 Adeccolla Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, puh: 0405753208

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022