Announcement bar for clients

Tekninen Isännöitsijä, Roihuvuoren Lämpö Oy

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00051772
  • Sopimus
    Vakituinen

Roihuvuoren Lämpö Oy on vuonna 1955 perustettu kiinteistöalan palveluyritys, jonka toimialoina ovat isännöinti ja kiinteistönhoito. Roihuvuoren Lämpö tuottaa asiakkaidensa tarvitsemat isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut tehokkaasti ja laadukkaasti siten, että asiakkaiden omaisuuden arvo säilyy tai nousee heidän omista tavoitteistaan riippuen. Roihuvuoren Lämpö Oy on asukkaiden asialla ja taloyhtiöiden tukena, palvellen niin asunto-osakeyhtiöitä kuin liike- ja autotalliyhtiöitä.

Roihuvuoren Lämpö on asiakasyhtiöidensä omistama, voittoa tavoittelematon yritys, joka on tarjonnut laadukasta kiinteistöpalvelua asukkaiden ehdolla jo 65 vuoden ajan. Lue lisää yrityksen toiminnasta: www.roihuvuorenlampo.fi

Etsimme nyt suoraan Roihuvuoren Lämpö Oy:n palvelukseen Teknistä Isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen ja työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Teknisenä Isännöitsijänä osallistut erinäisten korjaus-, saneeraus- ja rakennustöiden kilpailutukseen, organisointiin, yleisvalvontaan sekä tekniseen järjestelyyn ja organisointiin. Toimit yhteyshenkilönä erinäisten pääurakoitsijoiden suuntaan takuuasioissa, asukasreklamaatioissa ja huolehdit huoltokirjojen ja teknisten tietojen ajantasaisesta päivittämisestä. Toimit yhtiön edunvalvojana huoneistokohtaisissa muutos- ja korjaustöissä ja osallistut tarkastuksiin ja katselmuksiin sekä tehtyjen muutos- ja korjaustoimenpiteiden dokumentointiin.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja aikaisempaa alan työkokemusta. Erinäiset muut alalle soveltuvat koulutukset (LVI, Isännöinti, Rakennusautomaatio) auttavat myös työssä menestymisessä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä, jonka lisäksi Tampuuri-käyttökokemus lasketaan eduksesi. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, aikaansaava ja tarpeen vaatiessa myös jämäkkä. Arvostamme luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan käynnistämis- ja kehityskykyä sekä huumorintajua ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Roihuvuoren Lämpö tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön sekä asiantuntevan työyhteisön tuen, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua työn ohessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022