Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Tavaratalon kesätyöntekijöitä Lappeenrantaan

Uusi
 • Kategoria
  Asiakaspalvelu
 • Työpaikan tunniste
  00057028
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Lappeenranta

Haemme asiakaspalvelusta innostuneita sesonkityöntekijöitä erikoistavarakaupan asiakasyrityksellemme Lappeenrantaan. Tehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, esillepanoa ja järjestelyä myymälässä sekä muita tavallisia tavaratalon arkeen kuuluvia töitä osaamisesi mukaan.

Määräaikaiset työsuhteet alkavat porrastetusti sopivien henkilöiden löydyttyä huhti-toukokuun aikana, viimeistään kesäkuun alkuun mennessä, ja kestävät elo-syyskuulle työntekijöiden toiveita mukaillen. Sopimustunteja on 20 h / viikko. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin, ja ne sijoittuvat kello 6 ja 20 välille. Työsopimuksella työntekopaikkoja ovat sekä Lappeenrannan että Imatran toimipisteet.

Odotamme hakijalta
- reipasta asennetta ja innokkuutta oppia uutta,
- ystävällisiä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja,
- valmiutta työskennellä myös aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa,
- täysi-ikäisyyttä sekä
- B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää autoa.

Ikärajapassi suoritetaan viimeistään perehdytyksen alussa. Luemme eduksi kokemuksen asiakasrajapinnasta ja kassatehtävistä sekä kaiken teknisen kiinnostuneisuuden ja harrastuneisuuden mm. ajoneuvoista ja työkaluista.

Työsopimus tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa. Työsuhteessa sovelletaan Kaupan työehtosopimusta. Tule mukaan näyttämään potentiaalisi ja oppimaan lisää asiakaspalvelusta ja myynnistä kaupan alalla yhdessä innostavien työkavereiden kanssa.

Tartu rohkeasti toimeen! Odotamme hakemustasi pian osoitteessa www.adecco.fi. Hakuaika kestää 15.03.2024 saakka ja haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jatkuvasti. Lisätietoja Adeccolta antavat HR Consultant Emmi Heikkinen emmi.heikkinen@adecco.fi, p. 040 6495225 ja HR Consultant Elisa Kansikas elisa.kansikas@adecco.fi, p. 040 6357649. Puhelimitse olemme tavoitettavissa arkisin 13-14.

Katso myös nämä työpaikat