Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Tavaran käsittelijä / Siltanosturin kuljettaja

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00056434
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vaasa

Tavaran käsittelijänä / Siltanosturin kuljettajana Yllin Tallilla työskentelet tuotantotiloissa lähettämässä ja vastaanottamassa tavaraa sekä huolehdit kappaleiden siirroista tuotantolinjalle jne. Lisäksi työtehtäviisi voi sisältyä myös muita tuotannossa tapahtuvia huoltotöitä, sekä aputöitä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamussa ja illassa arkisin, mahdollisuuksien mukaan saatavilla voi olla myös viikonloppuvuoroja. Työsopimus on ensin määräaikainen 6 kk työsuhde, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakasyrityksen omille kirjoille.


Tavaran käsittelijänä / Siltanosturin kuljettajana tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
-Tavaran vastaanotto, lähetys ja siirtely siltanosturilla ja trukilla
-Toimia tuotannon apuhenkilönä

Tavaran käsittelijänä / Siltanosturin kuljettajana työskentelet määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työstä maksetaan teknologiateollisuuden TES; in mukaista palkkaa. Työsuhde alkaa heti oikean henkilön löydyttyä.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen mukavassa ja moderneissa pintakäsittelylaitoksen tuotannon tiloissa. Lisäksi sinulla on käytössä Adeccon työsuhde edut, kuten koulutusetu sekä liikuntaetu.

Monipuoliset työmahdollisuudet, päivittäinen tiimin tuki ja jatkuvasti kehittyvän organisaation moderni tuotantoympäristö tarjoavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen.

Mikäli haluat osaksi nykyaikaista työympäristöä ja tiimiä, haethan paikkaa välittömästi, sillä täytämme tehtävät oikean henkilön löydyttyä.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi odotamme sinulta joko jo valmista osaamista vastaavista tehtävistä tai kehittymis- ja oppimishaluista asennetta. Työturvallisuuskortti ja suomen kielen taito ovat tärkeitä tässä tehtävässä. Arvostamme erinomaisia tiimityötaitoja ja reipasta Can Do-asennetta. Suurien kokonaisuuksien hallinta ja tuotannon varaston hallinnan tunteminen on plussaa.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
-Työturvallisuuskortti ja suomen kielen taito
Aiempaa kokemusta siltanostureista ja trukeista
-Oppimis- ja kehittymis halukkuus
-Tarkkaa ja huolellista työotetta
-Kykyä havaita ja ennaltaehkäistä riskejä nostotöissä


YRITYKSESTÄ
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää pian, mutta kuitenkin 8.12 .2023 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Minna Nummelin, Adecco (040 357 2654 ja minna.nummelin@adecco.fi)

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
Siltanosturin kuljettaja, pintakäsittely, tuotanto, Vaasa, Vaskiluoto, Yllin Talli, Adecco

Katso myös nämä työpaikat