Announcement bar for clients

Tarkastaja Yllin Tallille

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053113
  • Sopimus
    Vakituinen

Yllin Talli Oy etsii nyt laatutiimiinsä tarkastajaa. Yllin Tallin erikoisosaaminen liittyy märkämaalauksen lisäksi termiseen ruiskutukseen eli sinkki- tai alumiinipinnoitukseen, joka on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin.


Tarkastajan työssä vastaat osana laatutiimiä tuotteiden laatuvaatimusasioista. Laatutiimissä teet lisäksi yhteistyötä Yllin Tallin tuotannon kanssa. Tehtävään hyvän pohjan antaa tekninen osaaminen (esimerkiksi teknikon tai insinöörin tutkinto) ja kokemus laatupuolen tehtävistä. Eduksi katsomme pintakäsittelyosaamisen sekä aikaisemman työkokemuksen esimerkiksi metallialan laaduntarkkailusta sekä muista laatutehtävistä. Tarkastajan työtä tehdään tarpeen mukaan 2-vuorossa, vuoroviikoin aamu/ilta.


Heräsikö kiinnostuksesi tai haluaisitko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoa sinulle mielellään antaa Adeccon konsultti Minna Nummelin. Minnan tavoitat numerosta 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Adeccon työnhakuportaalin kautta, www.adecco.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2023 ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Yllin Talli Oy (osa Yrjö Halmesmäki -konsernia) - Olemme korroosionestomaalaukseen erikoistunut pintakäsittelyn ammattilainen. Teemme kappaleille pintakäsittelyn, joka kestää takuuvarmasti. Toimimme moderneissa tiloissa, jotka on suunniteltu mitoiltaan suurten ja raskaiden tuotteiden käsittelyyn. Toimintatapamme ovat kehittyneet yli 40 vuoden aikana huippuunsa. Erikoisosaamisemme liittyy märkämaalauksen lisäksi termiseen ruiskutukseen eli sinkki- tai alumiinipinnoitukseen, joka on tarkoitettu vaativiin olosuhteisiin. Vaativimmat pintakäsittelyt kestävät niin merivettä kuin kylmiä pakkasiakin. Yllin Talli Oy:n jatkuvan kehittämisen tavoitteena kaikessa toiminnassa on korkea laatu, ympäristölle mahdollisimman haitaton ja henkilöstölle työturvallinen.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022