Announcement bar for clients

Taloushallinnon osaaja Pirkanmaa

 • Kategoria
  Taloushallinto
 • Työpaikan tunniste
  00054790
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Tampere

Taloushallinnon osaaja Tampere

TYÖTEHTÄVÄ
Etsimme jatkuvasti taloushallinnon ammattilaisia asiakasyrityksillemme Pirkanmaan alueelle eri pituisiin työsuhteisiin. Kun tulet meidän työntekijäpooliimme voimme olla sinuun yhteydessä heti kun asiakkaillamme tulee tarve juuri sinun osaamisellesi!
Työtehtäviin voi kuulua erilaisia taloushallinnon tehtäviä esim. reskontrien, palkanlaskennan, kirjanpidon tai raportoinnin parissa. Asiakkaillamme voi olla tarve myös luotonvalvonnan tehtävistä kokemusta kerryttäneelle tekijälle. Lisäksi työhön kuuluu usein yhteistyötä sekä ulkoisten- että sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä asiakaspalvelua. Tehtävät voivat olla suunnattuja uransa alussa oleville tai kokeneemmille taloushallinnon osaajille.
Työtehtävät sijoittuvat asiakasyrityksiimme taloushallinnontiimeihin tai palvelukeskuksiin.

Työtehtävissä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi tai voit rekrytoitua suoraan asiakkaamme omille kirjoille.

MITÄ TARJOAMME

Adeccolaisena saat tekemiesi työtuntien perusteella koulutusrahaa ja yksityisen työterveyshuollon.
Adeccon työntekijänä voit olla varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat aina vähintäänkin lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla urasi alussa oleva tai useamman vuoden kokemusta kartuttanut taloushallinnon konkari.
Toivomme, että sinulla on alalle soveltuva koulutus esim. tradenomi tai KTM. Voit olla myös hankkinut ammattitaitosi taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että sinulla on timanttinen asenne ja tunnollinen työote.


ADECCOSTA

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä: www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä, 040 575 3208, sanna.heikkila@adecco.fi.

Kiitos hakemuksestasi!

Katso myös nämä työpaikat