Announcement bar for clients

Suunnittelupäällikkö / Sisu Auto

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053923
  • Sopimus
    Vakituinen

SISU on suomalainen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote

Liiketoimintamme ydin koostuu siviili-, sotilas- ja erikoisajoneuvoista. Näkyvimmät tuotteemme ovat SISU Polar -kuorma-automallisto ja panssaroitu SISU GTP 4x4-sotilasajoneuvoperhe. Sisu Auto valmistaa tehdasvalmiita ajoneuvoratkaisuja vaativiin tehtäviin, asiakkaille, jotka haluavat enemmän.

Sotilasajoneuvoliiketoimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä ammattitaitoisiin tiimeihimme valmistamaan huipputuotteitamme. Meillä pääset mukaan työskentelemään ajoneuvoteollisuuden uusimpien tuotteiden ja teknologioiden parissa.

Sisu Auto työllistää suoraan 70 sitoutunutta alan ammattilaista, jotka toimivat yhteistyössä laajan kotimaisen sekä globaalin alihankinta- ja yhteistyöverkoston kanssa. Sisu Auto sijaitsee Karjaalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Helsingin ja Turun suunnasta.

Haemme Sisulle SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu johtaa ja tukea kokenutta neljän hengen suunnittelija tiimiä. Tiimin koko on kasvussa ja osassa suunnittelutyössä mukana on myös ulkoisen kumppanin suunnittelijoita. Osallistut vahvan esimiesroolin lisäksi tiimin suunnittelutyön arkeen oma suunnittelutaustasi mukaan. Raportoit tehtävässä toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeitä asioita ovat:
- Priorisointikyky, tiimin työn ohjaus ja esimiestyö
- Kommunikointi ulkoisten kumppaneiden ja oman organisaation kanssa
- Ymmärrys metallialan valmistusmenetelmistä ja kokoonpanovalmistuksesta
- Suunnittelutausta puolustusteollisuudesta, liikkuvista työkoneista, konepajateollisuudesta tai terästeollisuudesta
- CAD- ja PDM-järjestelmien tuntemus
- Englannin kielen osaaminen

Sisu Auto on vahva suomalainen brändi ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan suomalaiseen menestystarinaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä väylän laajentaa omaa osaamistasi organisaation sisällä. Sisulla pääset vaikuttamaan sekä kehittämään prosesseja.

Rekrytointiprosessista vastaa Adecco ja valitut työntekijät rekrytoituvat suoraan Sisu Autolle vakituiseen työsuhteeseen. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta pian, kuitenkin 29.3.2023 mennessä. Huomioithan, että teemme haastatteluja jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja sinulle antaa mielellään Adeccolla Tero Ojaniemi, puh. 040 5548 005 tai sähköpostilla tero.ojaniemi@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat