Announcement bar for clients

Siivooja

Uusi
  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00053098
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme Vaasaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä osa-aikaista iltasiivoojaa.

Tehtävässä menestyy reipas, oma-aloitteinen ja joustava henkilö, joka on valmis omalla rauhallisella asenteellaan tekemään järjestelmällistä työtä muut huomioon ottaen. Työtä tehdään niin yksin kuin tiimissä ja tärkeää onkin, että olet hyvä tiimipelaaja ja tarpeen vaatiessa valmis myös auttamaan työkaveriasi.

Toivomme hakijalta hyvää asennetta, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja. Aikaisempi kokemus siivoustehtävistä ja mahdollinen alan koulutus on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys ja motivaatio sekä halu oppia uutta.

Palkkauksessa sovelletaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille. Työaika toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella on 25-37,5 h/vko ja osa-aikaisella n. 10 h/vko.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa, haethan tehtävää mahdollisimman pian jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 31.1.2023. Hakijoita käsitellään jo haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos jokin asia jäi mietityttämään sinua, niin lisätietoja voit kysellä Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikströmiltä 040 194 8229, jenna.sikstrom@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022