Announcement bar for clients

SHEQ- asiantuntija,

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00053532
  • Sopimus
    Vakituinen

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Yhtiö palvelee monen eri teollisuudenalan asiakkaita, kuten ilmailu-, kemian-, elintarvike-, panimo-, elektroniikka-, konepaja- ja metalliteollisuutta sekä terveydenhuoltoa. Linden teollisuuskaasuja käytetään lukemattomissa sovelluksissa, elintärkeää happea sairaaloissa, erikoispuhtaita kaasuja elektroniikan valmistuksessa, vetyä puhtaissa polttoaineissa, ja paljon muuta. Linde toimittaa myös viimeisintä tekniikkaa edustavia kaasunjalostusratkaisuja tukemaan asiakkaiden laajentumista, tehokkuuden parantamista ja päästöjen vähentämistä. Linde Suomi työllistää lähes 300 eri alojen ammattilaista ja on oman alansa markkinajohtaja Suomessa.

Linde työskentelee aktiivisesti sukupuolten tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta ja siksi toivomme näkevämme hakijoita erilaisilla taustoilla. Linde tukee myös työntekijöidensä hyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa moninaisin työsuhde-eduin ja työaikajoustoin.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta https://www.linde-gas.fi

Etsimme asiakkaamme Linden Safety, Health, Enviroment and Quality (SHEQ)- tiimiin uutta asiantuntijaa.

Tässä tehtävässä työskentelet läheisesti Suomen tuotantolaitosten tehdaspäälliköiden kanssa ja raportoit SHEQ tiimin esihenkilölle. Työ on melko liikkuvaa, pääset vierailemaan säännöllisesti 12 paikkakunnan tuotantolaitoksilla. Kotitoimipisteesi voi olla toiveesi mukaan Espoossa, Harjavallassa tai Kilpilahdessa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mutta joustavan työn kansainvälisessä työympäristössä. Saat kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyspalvelun, vapaa-ajan vakuutuksen, kilpailukykyisen bonusmallin sekä lisäeläkkeen.
Tehtävässä menestymisen tukena sinulla on ammattitaitoinen SHEQ tiimi, joka antaa sinulle tukeansa työtehtävässä suoriutumiseen. Lindellä sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi haasteellisten ja monipuolisten työtehtävien parissa - Lindellä työ on jatkuvaa oppimista ja kehittymistä!

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu muun muassa
- Turvallisuusdokumenttien koordinointi, valmistus ja ylläpito yhdessä Suomen tuotantolaitosten tehdaspäälliköiden kanssa
- Toimia turvallisuusasiantuntijana tuotantolaitosten huoltoaikoina, valvoa ja varmistaa säännösten noudattaminen
- Mahdollisten tapaturmien kattava selvitys
- Konsernin uusien ohjeistusten jalkautus
- Riksianalyysien valmistaminen ja päivitys

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on
- Vankka tuntemus työturvallisuudesta sekä kompetenssia laadusta, terveydestä ja ympäristöstä
- Prosessiteollisuuden työkokemusta
- Kemian alan tutkinto tai muu sopiva tekninen tausta
- Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Analyyttinen, järjestelmällinen, tuottava ja ennakoiva työskentelytyyli
- Olet tiimipelaaja ja työskentelet mielelläsi eri sidosryhmien kanssa
- Valmius ja halu liikkuvaan työhön

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän oheisen linkin kautta hakemuksesi, englanninkielisen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 7.2.2023. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143, sari.lehtonen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022