Announcement bar for clients

Sales Advisor

  • Kategoria
    Myynti
  • Työpaikan tunniste
    00053560
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme pikaisella aikataululla SALES ADVISORIA kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen autovalmistajan myymälään. Työsuhde on pituudeltaan kuusi kuukautta ja työpiste sijaitsee Vantaalla.

Myyntiedustajana tuet myymälän myynti- ja toimitusprosesseissa. Roolissa vastaanotat myymälän yritys- sekä yksityisasiakkaiden yhteydenottoihin ja tarvittaessa annat lisätietoa autoihin liittyvistä ominaisuuksista. Asiakkaat noutavat autojaan suoraan myymälästä ja sinun kuuluu olla tukena noutoon liittyvissä prosseissa. Pidät myös yllä myymälän yleistä siisteyttä ja tarvittaessa olet tukena muille myyjille ja kollegoille myymälässä. Työvuorosi sijoittuvat arkisin 9-18 välille ja ajoittain teet työvuoroja myös viikonloppuisin.

Onnistuaksesi työssä olet ahkera sekä otat vastaan annettuja tehtäviä hyvällä asenteella. Otat vastuuta omasta roolistasi ja osaat noudattaa yrityksen käytäntöjä ohjeiden mukaisesti. Osaat asioida ihmisten kanssa sujuvasti ja pystyt toimimaan tehokkaimmillasi ympäristössä, jossa tilanteet saattavat muuttua nopeasti. Edellytämme, että sinulta löytyy B-ajokortti, hyvää osaamista MS-Office ohjelmien käytössä ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä automarkkinoista sekä aiempaa työkokemusta vähittäiskaupan puolelta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi Adeccon sivujen kautta. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tehtävästä, lisätietoja tarjoaa HR-konsultti Tuukka Vesa 040 1606 137, tuukka.vesa@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat