Announcement bar for clients

Sähköasentajia Sandvikille

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050539
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Tampereen tuotantoon Sähköasentajia pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työstä maksetaan erittäin kilpailukykyistä palkkaa.

Sähköasentajana toimit Sandvikin laitteiden esi-, linja- tai loppukokoonpanon eri työvaiheissa. Tuotantoketjussa on tarjolla kattavasti eri tehtäviä osakokoonpanosta aina isompien kokonaisuuksien sähköistyksiin ja koneenasennuksiin, joten lopullinen työpiste määrittyy osaamisesi mukaan. Työtä tehdään pari-/tiimityönä, joten hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta olennainen asia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, aamussa ja illassa vuoroviikoin. Käytössäsi on liukuva työaika. Monipuoliset työmahdollisuudet, päivittäinen tiimin tuki ja jatkuvasti kehittyvän organisaation moderni tuotantoympäristö tarjoavat sinulle erinomaiset mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Konesähköasentajana pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä!

Toivomme hakijalta teknistä koulutustaustaa, esimerkiksi sähkö- tai automaatioalan koulutusta, tai kokemusta sähkö-/kojeisto-/sähkömekaniikka-asennuksista. Työssä tarvitaan lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisten piirustusten sekä työohjeiden tulkintaa. Muutoin tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen avulla valmiudet tehtävissä menestymiseen.

Mikäli haluat osaksi nykyaikaista työympäristöä ja tiimiä, haethan paikkaa välittömästi, sillä täytämme tehtävät oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työstä maksetaan erittäin kilpailukykyistä palkkaa ja työsuhde tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa. Määräaikainen työsuhde on kestoltaan n. 7kk kestäen toukokuun 2023 loppuun. Hyvillä näytöillä sinun on mahdollisuus rekrytoitua Sandvikille. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi.

Sandvik Mining and Rock Solutions -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehtaalla valmistetaan laitteistoa, joiden käyttökohdealueita ovat esimerkiksi kallioporaus, jyrsintä, tunnelinteko ja louhinta.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022