Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Sähköasentaja Saurus Oy:lle Jyväskylään

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00058121
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Haemme sähköasentajaa Saurus Oy:lle Säynätsaloon palo- ja pelastusajoneuvojen tuotantoon.

Saurus Oy on vuonna 1982 perustettu kotimainen palo- ja pelastusajoneuvojen valmistaja. Saurus on markkinajohtaja Suomessa ja tunnettu brändi myös viennissä. Saurus kanta on yli 2000 valmistettua yksilöä, josta viennin osuus on 20 %. Toiminta on ISO 9001, 14001 ja AQAP 2110 laatujärjestelmien mukaisesti sertifioitu. Sauruksen nykyaikaisissa tiloissa Jyväskylän Säynätsalossa työskentelee noin 70 ammattilaista. Toiminta on vakaalla pohjalla ja yrityksen näkymät tulevaisuuteen ovat hyvät.

Tehtäviisi kuuluvat palo- ja pelastusajoneuvojen monipuoliset sähköasennustyöt. Tulet osaksi kahdeksan henkilön sähköasennustiimiä. Työ on päivätyötä 8 h/pv liukuvalla työajalla työpäivän alkaessa aamuisin klo 6-9 välillä. Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen, mutta työsuhde alkaa Adeccon kautta määräaikaisena vuokratyönä. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista rekrytoitua suoraan Saurukselle. Jos määräaikaisuus mietityttää, niin soita Tealle Adeccolle jutellaksesi asiasta, yhteystiedot löytyvät ilmoituksen alareunasta.

MITÄ TARJOAMME

Sinut perehdytetään työhösi hyvin. Työnopastajana on kokenut sähköasentaja, jonka kanssa aloitat työsi yhdessä. Esihenkilölläsi on vankka osaaminen palo- ja pelastusajoneuvotuotannosta ja saat hänen tukensa työhösi. Tuleva esihenkilösi arvostaa avointa, suoraa kommunikointia ja hänelle on tärkeää, että asioista keskustellaan yhdessä hyvässä hengessä. Palkkasi pohjautuu Teknologiateollisuuden työntekijöiden TES:iin ja osaamisesi ja kokemuksesi vaikuttaa ansiotasoosi. Sauruksen henkilökuntaedut ovat erittäin hyvät ja niistä pääset nauttimaan vakinaistumisen jälkeen.

Adecco työnantajana tarjoaa sinulle:
- Adeccon Earn & Learn -etu
- Etu Fitness 24/7 -salille
- Alennuksia Jyväskylän paikallisissa yrityksissä

ODOTAMME SINULTA

Tässä tehtävässä edellytetään sähköalan tutkintoa. Myös työkokemus ajoneuvojen tai teollisuuden sähköasennuksista on suotavaa. On eduksi, jos sinulla on raskaan kaluston tuntemusta ja/tai päällirakennekokemusta. Työ on osittaista tiimityötä, joten toivomme, että tulet toimeen muiden ihmisten kanssa ja pidät tiimissä työskentelystä.

MIKA, MIKSI OLET VIIHTYNYT SAURUKSELLA 20 VUOTTA?

Tulin taloon asennustehtäviin, joissa olin alkuun kuusi vuotta. Sen jälkeen tuli mahdollisuus siirtyä asennuksen esihenkilötehtäviin. Pikkuhiljaa vastuuta tuli lisää, ensin varusteluasennus ja myöhemmin myös tämä sähköasennus. Saurus on ollut hyvä työpaikka: yhteisöllinen, ja työ on ollut vaihtelevaa ja monipuolista. Päivät ovat erilaisia, eikä täällä pääse kyllästymään. Porukka on pieni ja kaikilla on halu auttaa ja opettaa. Myös ilmapiiri on avoin ja kysymyksiin vastataan.

OTA YHTEYTTÄ


Hae tehtävää pikaisesti, viimeistään kuitenkin 5.8. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa:
Tea Heinola, Adecco
puh. 0400 451 039
sähköposti: tea.heinola@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
ajoneuvosähköasentaja, sähköasentaja, teollisuussähköasentaja

Katso myös nämä työpaikat