Announcement bar for clients

Rengasasentajia syksyn sesonkiin Vantaalle

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00055941
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vantaa

Hei sinä rengasasentaja, jolta löytyy kädentaitoja, hallitset auton etupuskurista takapuskuriin ja kaiken siltä väliltä! Haemme nyt RENGASASENTAJIA SYKSYN SESONKIIN valtakunnallisesti toimivalle asiakkaallemme Lapin Kumi Oy:lle Vantaalle, Tammiston Kauppatie 33 Rak. 2, 01510 Vantaa!

Työhösi rengasasentajana voi kuulua osaamisesi mukaan renkaiden vaihtoa ja tasapainotuksia, kumien asennusta sekä muita yleisiä rengasasentajan töitä. Työ on raskasta ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme, että sinulle on kertynyt kokemusta työn tai vapaa-ajan harrastusten kautta rengasasennuksista. Voit olla alan ammattilainen tai urasi alussa oleva aloittelija, tässä työssä asenteesi ja motivaatiosi ratkaisee!

Työt alkavat heti rengassesongin alkaessa arvioidusti lokakuun aikana ja kestävät noin 6-8 viikkoa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-pe klo 7-17 sekä la 9-14, mutta työ vaatii myös joustavuutta työaikojen suhteen. Lapin Kumi Oy tarjoaa sinulle siistit ja modernit työtilat työskentelysi tueksi. Hoidettuasi työsi parhaan taitosi mukaan sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Aseta jalkasi kaasupolkimelle ja varmista paikkasi yhteen hiileen puhaltavassa työporukassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hr konsultti Sanna Lehtinen, sanna.lehtinen@adecco.fi

Asiakkaamme on kotimainen, Suomen suurin yksityinen rengaspalveluita tarjoava perheyritys Lapin Kumi Oy. Lapin Kumi Oy palvelee asiakkaitaan kattavasti yli 70-vuoden ammattitaidoilla keskittyen renkaisiin, vanteisiin ja erilaisiin renkaiden huoltotöihin. Lapin Kumi Oy työllistää yli 100 vakituista rengasalan ammattilaista ympäri Suomen panostaen vahvasti ympäristöystävällisyyteen toiminnassaan, tuotteissaan ja toimitiloissaan.

Tutustu lisää: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EJeVLDAiZVA&feature=emb_title
tai osoitteessa www.lapinkumi.fi.

Avainsanat: rengasasennus, sesonki, rengasala, ammattilainen, asentaja, vanteet, syksy, ympäristöystävällisyys, vaihtotyöt

Katso myös nämä työpaikat