Announcement bar for clients

Rengasasentajia Euromasterille syyssesonkiin

 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  00055827
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Tampere

Etsitkö töitä opintojen oheen tai kaipaatko muuten lisätienestiä? Hae rengasasentajaksi syksyn rengassesonkiin Euromasterille!

TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme nyt useita rengasasentajia Euromasterin Pirkanmaan toimipisteisiin. Työtä tehdään mukavassa tiimissä, joka koostuu vakituisista ja sesonkityöntekijöistä. Työajat sijoittuvat vaihtelevasti arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 8-14 välille. Työ sopii joustavuutensa vuoksi loistavasti myös esimerkiksi opiskelijoille.

Rengasasentajana työhösi kuuluu renkaiden asennus ja huolto sekä mahdollisesti muut työhön liittyvät tehtävät, kuten renkaiden puhdistus ja hyllyttäminen.

Työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työt alkavat lokakuun aikana ja työt kestävät sesongin mukaan noin 1-2 kuukautta.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mukavan työn joustavilla työajoilla esimerkiksi opintojen oheen. Saat myös hienon tilaisuuden kerryttää työkokemusta sekä mahtavat työkaverit.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä kykyä suoriutua työtehtävistä myös paineen alla. Tiimi- ja yhteistyötaidot sekä kyky omaksua nopeallakin aikataululla uutta edesauttavat tässä työssä pärjäämistä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen renkaanvaihdosta sekä ajoneuvoalan koulutuksen. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne!

OTA YHTEYTTÄ

Haastattelemme hakijoita jo hakuaina ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit rengasasentajan kausityöstä, laita hakemus siis pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Juulia Lehtonen puh. 040 186 7791.

Kiitos hakemuksestasi!

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi

AVAINSANAT

Rengasasentaja, Tampere, Nokia, Kangasala, Ylöjärvi, Pirkkala, Euromaster, Adecco

Katso myös nämä työpaikat