Announcement bar for clients

Rengasasentaja syksyn sesonkiin

 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00055933
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vaasa

Ovatko ajoneuvot sinulle tuttuja tai viihdyt niiden parissa?

TYÖTEHTÄVÄ

Etsimme asiakkaallemme rengasasentajia mukavaan tiimiin Vaasaan. Rengasasentajana työhösi kuuluu renkaiden asennus ja huolto sekä mahdollisesti muut työhön liittyvät tehtävät, kuten renkaiden puhdistus ja hyllyttäminen.Työajat sijoittuvat vaihtelevasti arkisin klo 8-17 ja lauantaisin klo 9-14 välille. Työ sopii joustavuutensa vuoksi loistavasti myös esimerkiksi opiskelijoille.

Työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työt alkavat lokakuun aikana ja työt kestävät sesongin mukaan noin 1-2 kuukautta.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mukavan työn joustavilla työajoilla esimerkiksi opintojen oheen. Saat myös hienon tilaisuuden kerryttää työkokemusta sekä mahtavat työkaverit.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä kykyä suoriutua työtehtävistä myös paineen alla. Tiimi- ja yhteistyötaidot sekä kyky omaksua nopeallakin aikataululla uutta edesauttavat tässä työssä pärjäämistä. Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen renkaanvaihdosta sekä ajoneuvoalan koulutuksen. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne!

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 2.10.2023 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Wilma Haapanen, Adecco 040 153 4704 ja wilma.haapanen@adecco.fi.

Kiitos hakemuksestasi!

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi

AVAINSANAT

Rengasasentaja, Vaasa, Adecco

Katso myös nämä työpaikat