Announcement bar for clients

Ravintolatyöntekijä Kotipizza Hätilä

 • Kategoria
  Hotelli, ravintola ja catering
 • Työpaikan tunniste
  00054528
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Hämeenlinna

TYÖTEHTÄVÄ

Ravintolatyöntekijänä Kotipizzassa työskentelet asiakaspalvelun ja pizzan valmistuksen parissa. Työtehtäviisi tulee kuulumaan myös pizzojen kotiinkuljetukset. Työtä tehdään pienessä ja tehokkaassa tiimissä itsenäisesti. Työhön perehdytetään, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä!

Työsuhde on alkuun osa-aikainen, työtunteja kertyy kuitenkin n. 20 tuntia viikossa. Myöhemmin töiden luonnistuessa mukavasti, voi sinulla olla mahdollisuus myös kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat nopealla aikataululla ja pidempi työsuhde tarjolla. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ravintolatyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Sinulle tarjoamme avoimen ja mukavan työyhteisön, johon pääset liittymään. Pääset työskentelemään kotimaisessa ravintolaketjussa ja saat heiltä kattavan perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä tuen työsuhteen aikana. Työssä pääset oppimaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja kehittämään omaa osaamistasi!

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta kerrytettynä. Kokemuksesta asiakaspalvelutehtävistä tai ravintola-alan parista on etua, kuten myös alan koulutuksesta, mutta se ei ole pakollista. Tärkeintä on reipas ja iloinen asiakaspalveluasenne sekä tehokas työote. Työkielenä on suomen kieli, mutta muukin kielitaito on eduksi.

Tehtävään valittavalla tulee lisäksi olla:

- Hygieniapassi
- Anniskelupassi
- Salmonellatodistus
- 18 -vuoden ikä
- B - ajokortti

OTA YHTEYTTÄ

Haethan paikkaa viimeistään 11.6.2023 mennessä. Hakemuksia käymme läpi jo hakuajan kuluessa. Jos sinulla herää kysymyksiä paikkaan liittyen, voit olla yhteydessä hausta vastaavaan konsulttiin:

Linda Törmä p. 0406772794 (arkisin klo 8-16) tai linda.torma@adecco.fi

KIITOS HAKEMUKSESTASI!

Avainsanat
Ravintola-ala, ravintolatyöntekijä, Hätilä, Hämeenlinna, osa-aikainen

Katso myös nämä työpaikat