Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Raskaan kaluston asentaja

 • Kategoria
  Tekniikka ja suunnittelu
 • Työpaikan tunniste
  00057400
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Jyväskylä

Huolto Riihi toimii raskaankaluston korjaamona Jyväskylän Seppälänkankaalla ja heidän missionsa on luoda toimintavarmuutta kuljetusalan ammattilaisille. Heidän arkipäiväänsä kuuluu pääasiassa ajoneuvojen, perävaunujen ja päälirakenteiden huolenpito. Erityisesti voimalinjat, moottorit ja vaihteistot ovat heidän osaamisalaansa.

Huolto Riihi tarjoaa avarat, valoisat sekä nykyaikaiset korjaamo-olosuhteet työskentelyyn. Viime aikoina he ovat erityisesti panostaneet työyhteisön kehitykseen ja hyvinvointiin. Lisäksi he tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, huippuluokan työporukan sekä hyvät edut.

Etsimme nyt raskaankaluston asentajaa Huolto Riihelle!

Hyvä tausta voisi olla raskaankaluston, traktoreiden tai pyöräkoneiden asennuksista hankittu osaaminen ja kokemus. Tekemisestä saatu kokemus, innostus ja ennen kaikkea halu oppia on kuitenkin arvokkaampaa kuin näytöt paperilla. Edellytämme valmiutta kaksivuorotyöhön. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja reipas asenteeltaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus on vakituinen. Adecco auttaa rekrytoinnissa, mutta työsopimus tehdään Huolto Riihen kanssa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa ilmoituksessa olevan linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccolta Aleksi Arjakka 0400 278 937.

Katso myös nämä työpaikat