Announcement bar for clients

Pesulatyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00053947
  • Sopimus
    Määräaikainen

Finvacon Oy on vuonna 1970 perustettu, Vaasan Seudun Invalidit ry:n omistama, alihankintaan erikoistunut täyden palvelun monialayritys. Ydinosaamisalueitamme ovat öljyeristeisten muuntajien puu-, prespaani- ja metalliosien valmistus, muut metallin alihankintatyöt, lasermerkkaus, erilaiset kokoonpanotyöt sekä kattavat pesulapalvelut. Finvacon toimii Vaasassa kahden tehtaan voimin, Kivihaassa ja Strömberg parkissa. Tänä päivänä Finvacon työllistää jo n. 100 henkilöä.

Etsimme yhteistyössä Finvaconin kanssa uusia pesulatyöntekijöitä monipuolisiin pesulatyön tehtäviin.

Työtehtävissä on mm. pyykin lajittelu tehtäviä ja merkkaamossa tapahtuvia tehtäviä. Merkkaamon ja lajittelun tehtävät vaativat erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Merkkaamossa huolehdit saapuvan pyykin lajitteluun eteenpäin pesutavan, aikataulun ja asiakkaan mukaisesti. Suurin osa tietyistä pyykeistä merkataan tässä vaiheessa uudelleen ohjeiden mukaisesti. Lajittelussa huolehditaan pyykkierät lajiteltujen pesutapojen mukaan aikataulujen mukaisesti.

Odotamme hakijalta reipasta, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tarvitset myös erinomaiset ja asiakaspalveluhenkiset vuorovaikutustaidot. Työ on seisomatyötä, joten fyysinen jaksaminen on edellytys työssä menestymiselle. Koulutusta ei tarvita, sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin työpaikalla.

Hakijalta edellytetään erittäin hyvää suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivätyönä 37,5 h/vko (viikonloppuja voi joskus olla extrana). Palkka TES; in mukaan. Työt alkavat heti sopiva henkilön löydyttyä. Määräaikainen 6 kk -1 vuoden mittainen työsuhde solmitaan Adeccon ja työntekijän välille, mahdollisuudella jatkoon.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, asiakkaamme nykyaikaisen työympäristön ja mukavan, sopivankokoisen työporukan. Adeccolla työskennellessäsi käytössäsi on myös Terveystalon työterveyspalvelut.

Olisiko tämä sinun paikkasi?

Hae heti tästä www.adecco.fi, jos löysit tästä paikkasi, hakuaika päättyy 31.3.2023 Haastattelemme hakijoita haun aikana, joten ole nopea! Täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä henkilöstökonsulttiimme Vaasan Adeccolla, Minna Nummelin 040 357 2654, (minna.nummelin@adecco.fi)

Katso myös nämä työpaikat