Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Pesulatyöntekijä Ouluun

 • Kategoria
  Muut
 • Työpaikan tunniste
  00057391
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Oulu

Etsimme asiakkaallemme Ouluun PESULATYÖNTEKIJÄÄ.

TYÖTEHTÄVÄT:
Työtehtäviin kuuluu pääsääntöisesti mattojen konepesupesuprosessin hoitamista, sekä lisäksi asiakaspalvelua, pyykin vastaanottoa ja pakkausta.

Työ itsessään on hyvin fyysistä, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja aitoa halua oppia uutta. Työ vaatii lisäksi myös suomen kielen taitoa.

Eduksi katsomme aikaisemman koulutuksen, tai kokemuksen alasta. Kuitenkin asenne ratkaisee, sillä tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Tunteja on tarjolla n. 20-40h/ viikko, työn aloitus on sovitusti touko- kesäkuun aikana ja työ kestää joulukuulle 2024 saakka. Työtä suoritetaan arkisin, pesulan aukioloaikojen mukaisesti. Työpisteet sijaistee Kempeleessä ja Ruskossa, joten valmius siirtyä toiseen yksikköön on välttämätöntä.

TARJOAMME SINULLE:
- Luotettavan työnantajan
- Palkkauksen TES:n / Sopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta asiakasyrityksessämme.

JÄTÄ HAKEMUS:
Vastaanotamme ja käsittelemme hakemukset järjestelmämme kautta. Hakemukseen pääset oheisen linkin kautta.

YHTEYSTIEDOT:
Lisätietoja saat Kajaanin Adeccon toimipisteestä:
Heli Keränen 050 444 4465 heli.keranen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat