Announcement bar for clients

Personal Trainer yrittäjä Fressi Porttipuisto

  • Kategoria
    Terveydenhuolto ja sosiaaliala
  • Työpaikan tunniste
    00054108
  • Sopimus
    Vakituinen

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, yli 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa, Nokialla, Raumalla ja Porissa.

Haemme Fressi 24 Porttipuistoon PERSONAL TRAINER YRITTÄJÄÄ

Fressillä Personal trainerin työ on monipuolista erilaisten ja eri ikäisten asiakkaiden kokonaisvaltaista valmentamista. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme harjoittelemaan heille sopivalla tavalla ja heidän tavoitteitaan tukevasti. Personal Trainer asiakkaita löytyy laidasta laitaan mutta tyypillisimmät asiakkaat ovat aloittelijoita tai jonkin aikaa harjoitelleita. Myös iäkkäämmät asiakkaamme käyttävät aktiivisesti valmennuspalveluitamme. Pääosa asiakkaistamme on keskuksen kanta-asiakkaita.

Etsimämme Personal trainer on ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen persoona, joka nauttii saadessaan olla ihmisten parissa. Työn menestyksekäs toteuttaminen vaatii oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä. Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Personal trainerina olet näkyvästi esillä keskuksemme arjessa, etkä pelkää asiakaskohtaamisia.

Fressi 24 kuntosalilla yrittäjät toimivat kiinteällä vuokrasopimuksella. Vuokrasopimukseen sisältyvät kuntosalin tilat, Fressin ajanvarauskalenteri, mahdollisuus markkinoida palveluita Fressin asiakkaille sekä ison yrityksen tuki.

Etsimme yrittäjää, joka huolehtisi myös keskuksen arkisesta ylläpidosta toimien keskuksen Palveluvastaavana. Ylläpitoon kuuluu mahdollisten huoltopyyntöjen tekeminen, tarvikkeiden tilaaminen sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työmäärä km. 10h/vko. Palveluvastaavan tehtävistä maksetaan yrittäjälle erillinen korvaus.

Edellytämme Personal Traineriltä:
- koulutusta Personal Trainerin työhön tai muu vastaavan osaamisen takaava koulutus
- sitoutumista yrityksemme toimintaan ja brändiin
- toiminnassa olevaa yritystunnusta tai kevytyrittäjyyttä
- yrittäjän lakisääteiset velvoitteet on hoidettu asianmukaisesti

Tarjoamme sinulle:
- hyvät työtilat
- uusimpia laitteita ja välineitä
- ison määrän asiakkaita, joista rakentaa omaa asiakaskuntaa
- liikunnallisen työympäristön

Uskomme, että tarjoamalla laadukasta, turvallista ja asiakaslähtöistä valmennuspalvelua, saamme luotua asiakkaillemme turvallisen ja kestävän tavan liikkua. Haluamme olla osaltamme edistämässä jokaisen ihmisen elämänlaatua liikunnan ja hyvinvoinnin osalta!

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 02.04.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä puh: 0405753208.

Katso myös nämä työpaikat