Announcement bar for clients

Personal Trainer, Fressi Clubhouse

  • Kategoria
    Koulutus ja valmennus
  • Työpaikan tunniste
    00053721
  • Sopimus
    Vakituinen

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 40 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Siilinjärvellä, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa, Loviisassa, Kangasalla, Turussa ja Nokialla.

Haemme Clubhouse Fressille PERSONAL TRAINERIA

Fressillä Personal trainerin työ on monipuolista erilaisten ja eri ikäisten asiakkaiden kokonaisvaltaista valmentamista. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme harjoittelemaan heille sopivalla tavalla ja heidän tavoitteitaan tukevasti.

Personal Trainer asiakkaita löytyy laidasta laitaan mutta tyypillisimmät asiakkaat ovat aloittelijoita tai jonkin aikaa harjoitelleita. Myös iäkkäämmät asiakkaamme käyttävät aktiivisesti valmennuspalveluitamme. Pääosa asiakkaistamme ovat keskuksen kanta-asiakkaita.

Etsimämme Personal trainer on ulospäinsuuntautunut ja asiakaslähtöinen persoona, joka nauttii saadessaan olla ihmisten parissa. Työn menestyksekäs toteuttaminen vaatii yrittäjähenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta, mutta yksin puurtajien sijaan, etsimme tiimityöskentelijöitä. Nautit itsekin aktiivisesta elämäntavasta ja haluat innostaa myös muita ihmisiä liikunnan pariin. Osaat valmentaa monen ikäisiä ja tasoisia asiakkaita sekä pienten ryhmien valmentaminen sujuu sinulta. Personal trainerina olet näkyvästi esillä keskuksemme arjessa, etkä pelkää asiakaskohtaamisia.

Edellytämme Personal Traineriltä:
- Koulutusta Personal Trainerin työhön tai muu vastaavan osaamisen takaava koulutus
- sitoutumista henkilökohtaisiin ja tiimin yhteisiin tavoitteisiin
- sitoutumista yrityksemme toimintaan ja brändiin

Tarjoamme sinulle:
- liikunnallisen työympäristön
- ison määrän asiakkaita, joista rakentaa omaa asiakaskuntaa
- mahtavat työkaverit ja yrityksen tuen työn toteuttamiseen
- hyvät työtilat ja välineet
- uusimpia laitteita ja välineitä harjoittelun tueksi

Uskomme, että tarjoamalla laadukasta, turvallista ja asiakaslähtöistä valmennuspalvelua, saamme luotua asiakkaillemme turvallisen ja kestävän tavan liikkua. Haluamme olla osaltamme edistämässä jokaisen ihmisen elämänlaatua liikunnan ja hyvinvoinnin osalta!

Katso lisää Personal Trainerin työstä Fressillä:
https://youtu.be/7tqExJ9enRk

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 02.04.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä, 040 575 3208, sanna.heikkila@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat