Announcement bar for clients

Palvelukeskuspäällikkö, Taksi Helsinki

  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00052957
  • Sopimus
    Vakituinen

Taksi Helsinki Oy on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, jonka välityksessä on pääkaupunkiseudulla 1250 ja muualla Suomessa 1000 ajoneuvoa. Yritys tarjoaa taksipalveluita joka päivä ja kaikkina vuorokaudenaikoina koko pääkaupunkiseudulla. Lisäksi välitämme julkisen sektorin tarjoamia SOTE-kyytejä Soiten, Eksoten, Kanta-Hämeen ja Itä-Uudenmaan alueella sekä Kela-kyytejä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Lapin maakunnissa. Tarvitsetpa kyydin lähelle tai kauas, Taksi Helsinki haluaa aidosti palvella, olla turvallinen ja luottamuksesi arvoinen. Lue lisää yrityksestä osoitteessa: www.taksihelsinki.fi


Etsimme nyt Taksi Helsingille palvelukeskuspäällikköä johtamaan ja kehittämään palvelukeskuksen toimintaa.

Mitä pääset tekemään?
Taksi Helsinki Oy:n palvelukeskuksessa työskentelee liki 90 asiantuntevaa asiakasneuvojaa eri rooleissa. Osa toiminnoista on ulkoistettu Suomessa ja Espanjassa toimiville alihankkijoille.

Palvelukeskuspäällikkönä huolehdit työn sujuvuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä pidät huolta palveluiden suorituskyvystä varmistaen, että palvelukeskuksen henkilöstöllä on mahdollisuudet onnistua työssään. Vastuullesi kuuluvat mm. palvelukeskuksen toiminnan kokonaisvaltainen johtaminen, budjetointi, toimintasuunnitelmien tekeminen ja strategian jalkauttaminen. Palvelukeskuspäällikkönä toimit esihenkilönä palvelukeskuksen tiimien esihenkilöille, työvuorosuunnittelijalle sekä palveluasiantuntijalle. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

Mitä toivomme sinulta?
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tason koulutus ja muutaman vuoden monipuolinen kokemus työhön soveltuvista tehtävistä. Sinulta löytyy jo näyttöjä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä sekä innostusta ihmisläheiseen työhön. Aikaisempi kokemus call center -työstä ja ymmärrys työaikalainsäädännöstä sekä työehtosopimuksen tulkinnasta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Lisäksi toivomme sinulta kiinnostusta digitaalisten työvälineiden kehittämiseen.

Tuet tiimiäsi valmentavalla ja kannustavalla otteella, ja sinulla on taitoa hallita kokonaisuuksia ja kehittää tiimisi toimintaa. Olet kehitysorientoitunut ja sinulla on hyvät projekti- ja muutosjohtamistaidot. Nautit monipuolisesta, välillä käytännönläheisestäkin työstä, mutta sinulla on myös osaamista ja intoa pitkäjänteiseen, strategiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Sinulta löytyy hyvät IT-taidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Persoonana olet positiivinen, avoin ja eteenpäin menevä. Motivoidut esihenkilötyöstä ja tulosten parantamisesta. Asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on aito halu kehittää taksipalveluita yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa. Työskentelyotteesi on tarkka ja täsmällinen ja esihenkilönä olet helposti lähestyttävä ja jämäkkä vastuunkantaja.

Mitä tarjoamme?
Taksi Helsingissä pääset osaksi rentoa ja aktiivista työyhteisöä sekä luomaan taksialan parasta asiakaskokemusta. Saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi ja ympärillesi mukavan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pasilassa ja meillä on myös joustava etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?
Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi. Käymme läpi saapuneita hakemuksia sekä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si adecco.fi -sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 11.12.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Sisko Lahtinen, puhelimitse 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022