Announcement bar for clients

Palkkahallinnon asiantuntija, FinVector Kuopio

 • Kategoria
  Taloushallinto
 • Työpaikan tunniste
  00055942
 • Sopimus
  Vakituinen
 • Sijainti
  Kuopio

Etsitkö uusia urahaasteita palkkahallinnon tehtävien parista? Motivoidutko työssäsi henkilöstö- ja palkanlaskentaan liittyvistä tehtävistä ja haluat luoda yhä parempaa työelämää? Lämpimästi tervetuloa osaksi kansainvälistä biolääke-teollisuuden kasvuorganisaatiota tukemaan palkanlaskennan toimintoja ja luomaan toimivia prosesseja. EMBRACING LIFE. DELIVERING HOPE.

Haemme nyt yhteistyökumppanimme FinVectorin suuren kasvun myötä vielä toista Palkkahallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon vastaamaan sisäisestä palkanlaskennasta.

Ulkoistettu palkanlaskenta on siirtymässä organisaatiolle takaisin vuoden vaihteen jälkeen ja tästä johtuen palkkahallinnon osaajia tarvitaan lisää tiimiin. Tehtävässä olet osa osaavaa HR-tiimiä, joka koostuu palkanlaskennan, työhyvinvoinnin, rekrytoinnin sekä HR-viestinnän ammattilaisista. Palkkahallinnon asiantuntijana vastaat laadukkaan palkanlaskentapalvelun tuottamisesta FinVectorin työntekijöille. Palkanlaskennan tiimissä palkanlaskennallinen vastuu jaetaan toimihenkilö / työntekijä. Pääset vastaamaan itsenäisesti joko työntekijä tai toimihenkilöpuolen palkanlaskennasta, palkkatietojen ylläpidosta ja viranomaisilmoituksista sekä palvelemaan henkilöstöä suomen ja englannin kielellä. Toimit pääkäyttäjänä palkanlaskentaan liittyvissä järjestelmissä ja ylläpidät palkanlaskentaan liittyviä ohjaustietoja. FinVectorilla käytössä olevia järjestelmiä ovat mm. Sympa ja Kellokortti sekä tulevana palkanlaskentajärjestelmänä Mepco, jonka käyttöönottoprojektiin pääset vaikuttamaan ja osallistumaan. Olennaisena osana tehtäviäsi on myös opastaa palkanlaskentaan liittyvissä asioissa. Toivomme sinulta aitoa innostusta ja näkemystä kehittää palkanlaskennan prosesseja sekä osallistua erilaisiin toimintatapojen ja järjestelmien kehitysprojekteihin.
Toimenkuva on räätälöitävissä valittavan henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaisesti. Raportoit tehtävissä HR Service Managerille.

Odotamme ja arvostamme hakijalta

- Tehtävään soveltuvaa palkkahallinnon tai taloushallinnon alan koulutusta
- Työlainsäädännön osaamista sekä vahvaa osaamista palkanlaskennasta.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, raportointi tapahtuu englannin kielellä
- Tietoteknisiä taitoja, erityisesti Excel/ vahvaa järjestelmäosaamista. Toivomme sinulta Mepco-järjestelmän osaamista.

Eduksesi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Kemianteollisuuden työehtosopimuksesta tai kokemusta Sympan ja Kellokortti ohjelmien käytöstä.

Palkkahallinnon asiantuntijana odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista otetta työskentelyssä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tartut toimeen ja työskentelet itseohjautuvasti ja nautit numeroiden parissa työskentelystä. Olet innostunut oppimaan uutta sekä kehittämään itseäsi ja palkkahallinnon prosesseja, mutta et vierasta myöskään rutiineja.

Tarjoamme sinulle

Vakaan ja aktiivisen kansainvälisen kasvuorganisaation, missä työn merkityksellä ja organisaation missiolla on suurempi vaikutus kaikkialle ja kaikille. FinVectorilla pääset kasvamaan urapolullasi ja kehittymään vahvuuksiesi mukaisesti. Lisäksi saat laajan perehdytyskoulutuksen ja lämpimän vastaanoton sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä palkkahallinnon tehtävässä. Työpiste sijaitsee moderneissa toimitiloissa Kuopion Savilahdessa, ja tehtävässä on mahdollisuus osittain myös etätyöhön. Palkka perustuu kiinteään kuukausiansioon osaamisesi mukaan. Lisäksi saat kattavat henkilöstöetuudet ja laajan työterveyshuollon palveluvalikoimalla sekä ePassi-eduilla.

Etsitkö urallasi seuraavaa steppiä? Tule rohkeasti osaksi osaavaa palkkahallinnon tiimiä. Lähetä pikimmiten hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, viimeistään 1.10. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löytyessä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523

FinVector is an internationally renowned biopharmaceutical company that manufactures viral-based gene therapy products. We believe in delivering to market innovative medicines and therapies, which bring renewed hope, purpose, and a true sense of belonging to individuals battling major illnesses. Our state-of-the-art manufacturing facility is located in the beautiful and thriving science and technology area of Savilahti in Kuopio, Finland. Our vibrant and multinational working community consists of hundreds of professionals representing nearly 50 different nationalities, fostering a diverse and collaborative environment. FinVector is a subsidiary of Ferring Ventures S/A. Tutustu tarkemmin: www.finvector.com

Avainsanat: Payroll, palkanlaskenta, sisäinen palkanlaskenta, Mepco, työlainsäädäntö, kemian tes, palkkahallinto, englannin kieli, lääkeala, biolääketeollisuus

Katso myös nämä työpaikat