Announcement bar for clients

Pakkaajia ja Kokoonpanijoita

Uusi
 • Kategoria
  Teollisuus ja tuotanto
 • Työpaikan tunniste
  00055752
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Kokemäki

Haluatko töihin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin Kokemäelle?

Etsimme asiakkaallemme PAKKAAJIA JA KOKOONPANIJOITA

Pakkaajana varmistat, että tuotteemme ovat pakattuina ja lähtemässä asiakkaillemme oikeanaikaisesti. Olet osa tiimiä, jossa töitä tehdään hyvällä yhteishengellä, mutta ei liian vakavasti. Pakkaajan tehtävissä pärjäät, mikäli olet näppärä sormistasi ja teet työsi tarkasti.

Kokoonpanijana tulet osaksi tuotannon työtiimiä, jossa on myös hyvä yhteishenki. Odotammekin, että olet hyvä tiimipelaaja ja omalla asenteellasi rakennat tiimin hyvää ilmapiiriä. Haluat tehdä työt kerralla huolellisesti ja sinulla on timanttinen asenne työntekoon. Olet tärkeässä osassa tuotannossa ja varmistat, että tuotteet lähtevät asiakkaille oikein koottuina.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden olla mukana tekemässä yhdessä tuotteidemme pakkaamista ja kokoonpanoa.

Työssä työllistyt Adeccolle mahdollisimman pian alkavaan työsuhteeseen. Työsuhde kestää alkuun vuoden 2023 loppuun saakka. Mikäli menestyt tehtävässäsi, saatat saada myös pidemmän työsuhteen. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja olemme pikaisesti yhteydessä haastatteluun eteneviin hakijoihin.

Mikäli sinulla on tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota meihin ihmeessä yhteyttä. Hakua Adeccolla hoitaa Juulia Lehtonen, juulia.lehtonen@adecco.fi, puh: 040 186 7791.

Katso myös nämä työpaikat