Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Päivittäistavarakaupan myyjä Kajaaniin

 • Kategoria
  Asiakaspalvelu
 • Työpaikan tunniste
  00057455
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Kajaani

Oletko iloinen asiakaspalvelija ja tykkäät ripeätahtisesta työstä? Haluaisitko työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä päivittäistavarakaupassa? Hienoa! Saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Haemme asiakkaallemme myyjää päivittäistavarakauppaan Kajaaniin

Työtehtävät ovat monipuolisia päivittäistavarakaupan tehtäviä ja ne pitävät sisällään asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, kuorman purkamista sekä hyllyjen täyttöä ja myymälän yleisestä siisteydestä huolehtimista.

Työ on vuorotyötä ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Myös viikonloppuisin on työtä. Tunteja on tarjolla n. 15-30h/ viikko. Työsuhde on aluksi määräaikainen ja työtä on tarjolla useammaksi kuukaudeksi. Työsuhde solmitaan Adeccon kanssa. Hyvälle ja reippaalle työntekijälle on tulevaisuudessa mahdollisuus vakinaistavaan työsuhteeseen.

Tarjoamme Sinulle:
- luotettavan työnantajan ja palkanmaksajan
- palkkauksen kaupan alan TES:n mukaan
- mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemustasi asiakasyrityksessämme

Odotamme Sinulta:
reipasta, iloista ja aktiivista asennetta ja joustavuutta työtä kohtaan. Riittävää fyysistä kuntoa selviytyä kuormanpurusta ja nostoista. Hygieniapassia ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Eduksi katsomme kaupallisen alan koulutuksen tai työn kautta hankittua kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä. Eduksi on myös Veikkauskoneen hallitseminen ja kokemus kassatyöskentelystä. Saat kuitenkin kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen työhösi.

YRITYKSESTÄ ADECCO:
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccolta:

Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / sanna.kovalainen@adecco.fi

Hakemusten käsittelyn nopeuttamiseksi, liitäthän hakemuksen mukaan ajantasaisen ansioluettelosi.

Avainsanat: kauppa, asiakaspalvelu, myyjä, kassatyö, päivittäistavarakauppa, Adecco Finland, Adecco, Kainuu

Katso myös nämä työpaikat