Announcement bar for clients

Osa-aikatyö erikoistavarakaupassa

Uusi
 • Kategoria
  Vähittäiskauppa
 • Työpaikan tunniste
  00055928
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Vaasa

Kiinnostaako osa-aikatyö erikoistavarakaupassa? Haemme nyt asiakkaallemme Vaasaan asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä. Meillä on töitä niin työuransa alussa oleville kuin kokeneemmillekin osaajille.


TYÖTEHTÄVÄT

Kassamyyjän pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely ja asiakaspalvelu. Työ sijoittuu marras-joulukuun ajalle ja töitä on 10-15 h/vko tai toisinaan enemmänkin. Työntekopaikka sijaitsee Vaasassa ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, yleisimmin aikavälille 10-20.


ODOTAMME SINULTA

Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa. Myyjän tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. Aiempaa taustaa kaupan alan työtehtävistä ei vaadita, mutta mahdollinen kokemus asiakaspalvelusta tai kaupan alalta katsotaan kuitenkin eduksi.


OTA YHTEYTTÄ

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa sähköpostitse Sini Hippinen, sini.hippinen@adecco.fi ja Sanni Joukainen sanni.joukainen@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat