Announcement bar for clients

Osa-aikainen markkinointiassistentti

 • Kategoria
  Markkinointi ja viestintä
 • Työpaikan tunniste
  00055937
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Helsinki

Mondelez International on yhdysvaltalainen makeisia, keksejä sekä välipalatuotteita ja -juomia valmistava yritys, joka toimii yli 150 maassa ympäri maailmaa. Yrityksen tuotemerkit pitävät sisällään tunnettuja brändejä, kuten Oreo, Marabou, Toblerone, O'Boy, TUC, sekä monia muita. Tutustu lisää www.mondelezinternational.com.

Oletko kiinnostunut työskentelemään markkinoinnin vauhdikkaissa tehtävissä? Haluatko työskennellä tunnettujen tuotemerkkien parissa kansainvälisessä ja erityisesti Pohjoismaisessa ympäristössä? Arvostatko mahdollisuutta työskennellä innovatiivisessa ympäristössä sekä lisätä työsi kautta iloa ihmisten päiviin?

Jos vastasit kyllä, tässä voi olla sinun uusi työpaikkasi!

Haemme asiakkaamme Mondelez Internationalin toimeksiannosta proaktiivista ja organisointikykyistä markkinoinnin assistenttia Kalasatamaan, jossa toimit osana yli 20 hengen pohjoismaista markkinointitiimiä. Tehtävät ovat monipuolisia ja yhtä samanlaista päivää ei varmasti tule vastaan. Tehtävänäsi on muun muassa toimia tuotepäällikön oikeana kätenä auttaen markkinoinnin materiaalien valmisteluissa, palavereissa tuuraamisessa ja markkinointikanavien seurannassa. Toimit myös erinäisissä back-office työtehtävissä ja keräät sekä käsittelet tuote-, toimitus- ja myyntitietoja ja toimitat näitä eteenpäin tuote- ja projektipäälliköille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, rauhallista reagointia muutostilanteissa, projektinhallintaosaamista, rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin ja joustavuutta. Arvostamme idearikkautta ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Innostumme, jos hallitset Ms Office-paketista erityisesti Excelin ja Power Pointin. Tarjoamme sinulle joustavat työajat toimistoaikojen puitteissa, innostavan esimiehen ja mielenkiintoiset työtehtävät.

Työsuhde on osa-aikainen mutta toistaiseksi voimassaoleva ja töitä on tarjolla kolmesta viiteen päivään viikossa. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon konsultti Jonne Perola, puhelimitse 040-154 8101, tai sähköpostilla jonne.perola@adecco.fi

Katso myös nämä työpaikat