Announcement bar for clients

Oppisopimuksella prosessinhoitajaksi Bolidenille

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052969
  • Sopimus
    Vakituinen

Boliden Harjavalta on Satakunnassa toimiva, tehokas ja vastuullinen metallinjalostaja, joka tuottaa korkealaatuista kuparia ja nikkeliä eurooppalaisille teollisuusasiakkaille. Nikkelisulatto on ainoa Länsi-Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Tehtailla työskentelee 570 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2021 tuotannon arvo oli 2,1 miljardia euroa.

Boliden Harjavalta on osa Boliden-konsernia, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 000, joista Suomessa työskentelee noin 1 700 henkilöä Satakunnan lisäksi Kokkolan sinkkitehtaalla ja Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksella.

Prosessinhoitajana työskentelet erilaisissa metallurgisen teollisuuden tuotannon tehtävissä vuorotyössä Bolidenin Harjavallan tuotantolaitoksilla Harjavallassa tai Porissa. Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa.

Oppisopimusaikana opit tuntemaan tuotantolaitosten prosessit, saat kattavan perehdytyksen työtehtävien suorittamiseen ja mahdollisuuden kasvaa prosessiteollisuuden ammattilaiseksi. Oppisopimusaika on yhdestä kahteen vuotta ja sen aikana suoritetaan Prosessiteollisuuden ammattitutkinto.

Odotamme sinulta tehtäviin soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai ylioppilastutkintoa sekä suomen kielen osalta vähintään itsenäisen kielitaidon perustasoa (B2.1).
Tehtävissä on etua teollisen alan työkokemuksesta, mutta se ei ole ehdoton edellytys, vaan tärkeämpää on halu kehittyä ja kasvaa uuteen ammattiin. Arvostamme teknistä ajattelua, positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä yhteistyötaitoja.

Haku toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Hae paikkaa viimeistään 12.12.2022 osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakemukseen CV:si.

Kun saamme hakemuksesi, lähetämme sinulle videohaastattelulinkin, jossa pääset kertomaan lisää itsestäsi.

Oppisopimuskoulutusrekrytointiin liittyen järjestetään infotilaisuus kaikille kiinnostuneille Boliden Harjavalta Oy:n juhlasalissa (Teollisuuskatu 1, Harjavalta) 29.11.22 klo14.00.

TE-liven kautta rekrytoinnista pääsee kuulemaan lisää 1.12. klo14.00 osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/5qpfHMRuz.

Lisätietoja haun toteutuksesta antaa Minna Nummelin Adeccolta 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022