Announcement bar for clients

Oletko vailla töitä?

Uusi
  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00053519
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa avoimien työpaikkailmoitustemme joukosta? Ei hätää! Lähetä meille avoin hakemuksesi - me Adeccolla pyrimme auttamaan sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan.

Asiakkaillemme etsitään työntekijöitä Vaasaan eri toimialoille monipuolisiin tehtäviin, erityisesti tuotanto-, varasto- ja sähköpuolelle. Työsuhteiden kesto voi vaihdella muutamasta viikosta vakituiseen.
Voit olla urasi alussa tai jo kokenut ammattilainen - lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot, millaisesta työstä olisit kiinnostunut.

Työsopimukset solmitaan Adeccon kanssa vuokratyösuhteena, ja työskentely tapahtuu asiakkaamme luona eri toimipisteissä. Palkka Tes;in mukaan.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, hakuaika päättyy 13.2.2023. Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultit Jenna Sikström 040 194 8229, jenna.sikstrom@adecco.fi, Minna Nummelin (040 357 2654 tai minna.nummelin@adecco.fi) ja Janne Henriksson (040 154 5851 tai janne.henriksson@adecco.fi).

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022