Announcement bar for clients

Myyntikoordinaattori

  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00053448
  • Sopimus
    Vakituinen

Vuonna 1950 perustettu Ammeraal Beltech on maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkealaatuisten ja tehokkaiden prosessi- ja kuljetinhihnojen tuotekehittelyssä, valmistuksessa, työstämisessä ja palveluissa. Hihnoja on saatavilla 150 maassa ympäri maailmaa.

Haemme nyt Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIKOORDINAATTORI

Olet tärkeä jäsen myynnin tukitiimissä, jossa hoidetaan myynnin taustatoimintoja, kuten asiakaspalvelua, tarjouslaskentaa, tilausten vastaanottoa ja järjestelmään kirjaamista. Huolehdit tilaus- ja toimitusprosessin osalta tiedonkulusta ja yhteydenpidosta niin asiakkaiden kuin tuotannon suuntaan. Osa asiakkaista ja omista tehtaista on ulkomailla, joten yhteydenpitoa tulee myös englanniksi.

Tulet saamaan työhön laajan perehdytyksen. Alkuun pääsemisessä toki auttaa, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tarjous-, tilaus- ja toimitusprosesseista. Työssä käytetään useita eri järjestelmiä, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiä. Hyvät IT- ja tiedonhakutaidot ovat edellytys työssä pärjäämiselle ja järjestelmällisyys sekä tarkkaavainen ote tulee löytyä jo selkärangasta. Taustasi voi olla esimerkiksi tekninen tai kaupallinen, kunhan sinulta löytyy halua uuden oppimiseen.

Haluatko mukaan nuorekkaaseen ja joustavaan tiimiin, jossa on tekemisen meininki, hyvät työsuhde-edut, bonusjärjestelmä ja erinomainen sijainti julkisten varrella? Jos vastaus on kyllä, lähetä hakemuksesi Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Hakuaika tehtävään loppuu 29.1.2023.

Lisätiedot ja tiedustelut:
Tero Ojaniemi, tero.ojaniemi@adecco.fi, 040 5548005

Katso myös nämä työpaikat

Copyright © Adecco Finland 2022