Huijausyrityksiä Adeccon nimissä! Olemme saaneet tietoomme, että Adecco Finlandin rekrytoijina esiintyvät henkilöt ovat lähestyneet ihmisiä viesteillä WhatsApissa, Facebookissa ja Messengerissä. Näillä henkilöillä ei ole mitään yhteyttä Adeccoon. Jos epäilet saamasi viestin oikeellisuutta, voit tarkistaa Adecco Finlandin yhteystiedot kotisivuiltamme. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät täältä!

Announcement bar for clients

Myyjä/hyllyttäjä Närpiön HalpaHalliin

 • Kategoria
  Vähittäiskauppa
 • Työpaikan tunniste
  00056448
 • Sopimus
  Määräaikainen
 • Sijainti
  Närpiö

Hei sinä reipas asiakaspalvelija, miltä kuulostaisi keikkaluontoinen osa-aikatyö tavaratalokaupassa? Haemme nyt asiakkaallemme HalpaHallille asiakaspalveluhenkisiä kassamyyjiä Närpiön myymälään. Meillä on töitä niin työuransa alussa oleville kuin kokeneemmillekin osaajille!

HalpaHalli on perheyritys, joka työllistää Suomessa suoraan yli 1 300 ihmistä. Palvelemme asiakkaitamme 35 kivijalkamyymälässä sekä verkkokaupassa. Olemme ihmisen kokoinen kauppa, joka tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. Tarjoamme kuluttajille saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet ruuasta vaatteisiin sekä kodin ja vapaa-ajan tuotteisiin. Asiakaskokemus on meille tärkeä. Sen takia olemme vahvasti läsnä ihmisten arjessa, jotta kuulemme ja ymmärrämme, mistä kaikista asioista hyvä asiakaskokemus syntyy.

TYÖTEHTÄVÄT
Kassamyyjän pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely ja asiakaspalvelu sekä hyllyttäminen. Työntekopaikka sijaitsee Närpiössä ja työajat sijoittuvat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, yleisimmin aikavälille 07.00-21.00.

ODOTAMME SINULTA
Menestyäksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä reipasta, itsenäistä ja ahkeraa työotetta. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa. Aiempaa taustaa kaupan alan työtehtävistä ei vaadita, mutta mahdollinen kokemus asiakaspalvelusta tai kaupan alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Odotamme myös joustavuutta työvuorojen suhteen sekä hyvää käytettävyyttä.
Työssä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta ja työsuhde tehdään Adecco Finland Oy:n kanssa.

OTA YHTEYTTÄ
Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.12 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa Janne Henriksson, 0401545851 tai janne.henriksson@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat