Announcement bar for clients

Mittaaja/merkkaaja projektiin, Daxpower

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00054078
  • Sopimus
    Määräaikainen

Nautitko patikoinnista ja luonnon äärellä oleskelusta? Jos luonnossa liikkuminen on sinulle mieluisaa, niin jatka lukemista, sillä nyt sinulla voi olla mahdollisuus erittäin mielenkiintoiseen mahdollisuuteen työrintamalla!

Daxpower Oy myy ja toteuttaa tietoliikennepalveluita toimitila- ja asuinkiinteistöille sekä yrityksille. Palvelumme koostuvat asiantuntija-, toteutus- ja ylläpitopalveluista. Teemme muun muassa kuntotutkimuksia ja kartoituksia, laite- ja liittymäasennuksia sekä kaapelointiurakoita. Ylläpidämme myös kiinteistöjen viestintäverkkoja. Asennamme antenni-, data- ja valokuituverkkoja toimisto-, tuotanto ja liikekiinteistöihin uudis- ja saneerauskohteissa. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa. Asiakkaitamme ovat sähköurakoitsijat, rakennusliikkeet, yritykset ja ne, jotka tarvitsevat toimitilojen tietoliikenneratkaisuja. Erikoistyönämme teemme myös lunastukseen liittyviä sopimusneuvotteluja Suomessa, koskien sähkönsiirtoon tarvittavia 110 kV:n ja 400 kV:n voimajohtoja. Lisäksi suoritamme näille johtoalueille mittauksia sekä kiinteistö-, että hakkuurajojen merkintöjä.
Etsimme asiakkaallemme Daxpower Oy:lle aktiivista ja motivoitunutta työntekijää osaksi Daxpowerin tiimiä. Työtehtäväsi koostuvat muun muassa erilaisista mittaus- ja merkkaustehtävistä vaihtelevissa maastoissa. Työssäsi merkkaat esimerkiksi voimalinjojen hakkuureunoja, kiinteistöjen rajoja sekä mittaat maaperän resistiivisyyttä. Työssä menestyäksesi on tärkeää, että sinulla on hyvä fyysinen kunto ja aitoa halua tehdä töitä luonnon äärellä vaihtelevissa olosuhteissa. Eduksesi työssä on aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä tai muuten erilaisten maanmittauslaitteiden ja maastopaikantimien osaaminen. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja halu tehdä töitä osana tiimiä!
Tässä työssä pääset seikkailuun, sillä ensimmäinen, arviolta noin seitsemän viikon työprojekti on Lapissa Tornion lähettyvillä. Työtä tehdään kahden viikon sykleissä paikan päällä, jonka jälkeen pääset työtiimisi kanssa takaisin viikonlopuksi Pohjanmaalle, josta jälleen lähdetään uudelle työjaksolle. Paikan päällä mökkimajoituksesta huolehtii Daxpower.
Työ alkaa alustavasti viikolla 16 ja kestää heinäkuun loppuun, jonka jälkeen sinulla on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkoon. Palkkaus on teknologiateollisuuden tes:n mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille määräaikaisena vuokratyösuhteena.
Kiinnostuitko? Haethan nyt, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, hakuaika päättyy 31.3.2023. Haethan tehtävää hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV:si ja mahdollinen hakukirjeesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Janne Henriksson 040 154 5851, janne.henriksson@adecco.fi.

Katso myös nämä työpaikat